Home Mozaik Par vodio prebučan seks, susjeda policajka ih je kaznila!

Par vodio prebučan seks, susjeda policajka ih je kaznila!

159
0

U talijanskom gradu Pesaru, previše vatreni seksualni život 20-godišnjeg barmena završio je na sudu. Mladić je prijavljen od strane susjede koja je bila umorna od neprestane buke. “Žrtva”, koja je po zanimanju policajka, nakon višegodišnjih svađa konačno se obratila pravosuđu i sada smo došli do zaključka priče: vatreni barmen je osuđen na kaznu od 200 eura. Sada dva glavna lika ove priče nisu nisu više susjedi, ali priča možda nije stigla do epiloga.

Barmen, koji je u vrijeme događaja imao 20 godina, je organizirao noćne zabave u svom domu bazirane na glasnoj glazbi, vici, ali prije svega seksu uz jauke koji su uspjeli nadjačati čak i zvučnu izolaciju zidova i poda. S druge strane, odnosno u katu ispod, još jedna 20-godišnjakinja koja je radila kao prometna policajka. Potonja je žrtva bogatog života svog susjeda. Zvukovi koje proizvodi konobar ju ometaju i onemogućuju joj miran san.

Nalazimo se u ulici Mameli, u poslovnom centru Benelli, u srcu Pesara. Dva susjeda se svađaju, čak i žustro. Ne slažu se, a stiže čak i zadirkivanje, od strane barmena, koji priprema i vodene balone protiv policajke. Policajka tada odlučuje prijaviti susjeda i podnosi tužbu zbog ometanja ljudi u radu i odmoru. Tko vikom ili galamom, ili zlouporabom zvučnih uređaja ili akustičnih znakova, ili poticanjem ili nespriječavanjem buke životinja ometa ljude u njihovom radu ili odmoru, kaznit će se kaznom zatvora do tri mjeseca ili novčanom kaznom do 309 eura”, stoji u kaznenom zakonu.

Nakon nekoliko mjeseci proces je završen. Konobar je osuđen na kaznu od 200 eura (i dobro je prošlo, u Paviji je 34-godišnjak s istim optužbama morao platiti 12 tisuća eura). Policajka se nije predstavljala kao privatna stranka, dapače, naknadno je također povukla tužbu. Sada njih dvoje više nisu susjedi. Policajka je promijenila mjesto rada, dok se 20-godišnji “zabavljač” preselio u drugi grad u regiji Marche. Konačna riječ nije izrečena jer je barmenov odvjetnik odlučio pričekati obrazloženje presude kako bi se žalio i ishodio oslobađajuću presudu.

Previous articleMadonna objavila bizaran video za Božić, pratitelji pišu: Neugodno mi je gledati ovo
Next articleTottenham za Hrvata i Španjolca nudi 105 milijuna funti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here