Home Mozaik Pas skočio u vodu punu krokodila: Ono što se tada dogodilo izmamiti...

Pas skočio u vodu punu krokodila: Ono što se tada dogodilo izmamiti će vam suze na oči (VIDEO)

192
0

Jednom nesretnom napuštenom psu sudbina se napokon osmjehnula, barem djelomično. Kad je skočio u rijeku, okružila su ga tri krokodila. Ali umjesto da ga napadnu, spasili su ga.

Naime, pas je pobjegao čoporu divljih pasa i bacio se u vodu. Ubrzo su se pojavila tri krokodila, ali su imali dobre namjere – njuškama su ga odgurnuli na mjesto koje je bilo daleko od čopora pasa. Oni su ga, naime, čekali na obali misleći da će se odmah vratiti, no gmazovi su spriječili njihove namjere. Pas je na kraju izašao iz vode dalje od tih pasa i otišao svojim putem.

Neobična scena snimljena je u zapadnoj Indiji. Stručnjaci su objasnili kako je pas gurnut prema obali, što znači da se jednostavno nije pojavio instinkt da pojede životinju. Još uvijek nisu posve sigurni zašto se to dogodilo.

No, kažu da močvarni krokodili nisu uvijek agresivni, a zanimljivo je kako je u ovom slučaju njihova emocionalna inteligencija vjerojatno došla do izražaja. “Zapravo ne znamo puno o emocionalnoj empatiji ovih gmazova. Čini se da je riječ o empatiji jer su krokodili htjeli pomoći životinji”, rekli su stručnjaci za Daily Mail.

Previous articlePoznati izraelski nogometaš ubijen u napadu Hamasa
Next articleMuž joj još drži slike bivše žene po kući: Očajna supruga javno se ispovijedila, ljudi je savjetuju

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here