Home Vijesti Pavasović Visković poručio Prlji: Odite kod doktora po uputnicu pa gdje vam...

Pavasović Visković poručio Prlji: Odite kod doktora po uputnicu pa gdje vam je mjesto

335
1
Foto: HRT/Dario Njavro za HRT

Ljubo Pavasović visković poslao je poruku Prlji iz Leta 3 nakon što se glazbenik na Twitteru našalio na račun poraza Hajduka u finalu Lige prvaka mladih.

“Dakle, pretjerujem, radikalan sam, opsjednut sam Hajdukom, ali onog dana kada bilo kojem ZG ili RI djetetu poželim išta loše, kada mi njihove suze budu ugodne (sa izuzetkom domaćih izdajnika tipa Mate Baturina – naravno isključivo u nogometnom smislu) poslat ću samog sebe u pičku materinu, uzet uputnicu i zatvoriti se u Vrapče na barem 5 godina”, započeo je odvjetnik i bivši predsjednik Nadzornog odbora Hajduka u objavi koju prenosi Dalmatinski portal.

“I zato, gospodine Prodanović, pridružite se onima koji su na Vratima Jadrana prošli petak čekali sa šipkama i daskama ST auta na putu za Ženevu, nakon toga kod doktora opće prakse, uputnica i odite tamo gdje vam je mjesto. Juniorima vašeg kluba želim sve najbolje, seniorima u sportskom smislu sve najgore, Vama da nastavite na psihijatriji stvarati sjajnu muziku. S poštovanjem, Vaš obožavatelj Lj. Pavasović”, zaključio je.

Podsjećamo, nakon što su Hajdukovi juniori izgubili u finalu Lige prvaka za mlade, Prlja iz Leta 3 objavio je fotografiju fritula uz poruku “Neka se momci naviknu” i tako razbjesnio hajdukovce. Iako Prlja nije spomenuo Hajduk ni Ligu prvaka, brojni obožavatelji splitskog kluba razočarani su njegovim potezom i fotografiju su shvatili kao poruku klincima iz Hajduka.

Nakon što su ga zasuli negativnim komentarima, Prlja je odgovorio. “Iskreno, meni dopizdilo pratiti tko je išao u Švicarsku, koliko vas je išlo u istu i koliko ste štete napravili. Mulci jesu dobra ekipa. I samo da dodam, naveo si Let 3, a ovo je baš moj osobni stav”, napisao je.

“I tako sam si dobio titulu Smrad riječki. Hvala svima”, zaključio je kasnije.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here