Home Sport Perkovac: Ozljeda Martinovića veća šteta od remija!

Perkovac: Ozljeda Martinovića veća šteta od remija!

336
0
Goran Perkovac

U drugom kolu Europskog prvenstva, hrvatski rukometaši suočili su se s izazovom remija 28:28 protiv Austrije. Iako ova neodlučena utakmica stavlja Hrvatsku u nezavidan položaj, izbornik Goran Perkovac ostaje optimističan glede mogućnosti njegove ekipe za prolazak u drugi krug natjecanja.

“Nije nas Austrija toliko šokirala, koliko smo se sami šokirali. Dovodili smo ih par puta u situaciju da se vraćaju, imamo +4 pa +3 pred kraj i vratili ih. Mi smo sami sebi bili problem, promašivali smo previše zicera, ali ništa nije izgubljeno. Dobijemo Rumunje i to je to”, izjavio je izbornik Perkovac nakon utakmice, naglašavajući važnost sljedećeg susreta s Rumunjskom.

Perkovac je priznao da je možda njegova ekipa bila psihički iscrpljena nakon utakmice s Španjolskom te da su podcijenili ozbiljnost susreta s Austrijom. No, ističe da nema vremena za žaljenje te da će se fokusirati na analizu igre kako bi poboljšali izvedbu u idućim susretima.

Jedan od ključnih trenutaka utakmice bio je gubitak Ivana Martinovića zbog ozljede ramena. Perkovac je naglasio ozbiljnost situacije, izražavajući zabrinutost zbog izostanka ovog vrhunskog igrača. “To je najveća šteta, izgubili smo jednog vrhunskog igrača. Teško će ga biti nadomjestiti, ali i drugim momčadima se to događa. Morat će netko uskočiti umjesto njega. Vidjet ću hoćemo li nekoga zvati, analizirat ćemo, ali imamo Maraša i Klaricu”, dodao je Perkovac.

Uprkos izazovima, hrvatski rukometaši imaju priliku popraviti svoju poziciju u skupini, a navijači nestrpljivo očekuju sljedeće izazove i nadaju se uspješnom prolasku u drugi krug Europskog prvenstva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here