Home Sport Teška ozljeda Ivana Martinovića, Duvnjak se hvatao za glavu!

Teška ozljeda Ivana Martinovića, Duvnjak se hvatao za glavu!

272
0
Ivan Martinović

U izuzetno napetoj utakmici između Hrvatske i Austrije, završenoj rezultatom 28:28, najbolji igrač Ivan Martinović igrao je ključnu ulogu u velikoj pobjedi protiv Španjolske. Međutim, tijekom odlučujuće situacije kod rezultata 21:20 za Hrvatsku, Martinović je doživio ozljedu koja je uzdrmala sve prisutne.

U trenutku kada je Hrvatska imala igrača manje, Ivan Martinović hrabro je izborio prolaz kroz austrijsku obranu, skačući i izvodeći udarac. Nažalost, austrijski igrač ga je u skoku pokupio, rezultirajući padom Martinovića.

U početku situacija nije izgledala ozbiljno, ali dramatičnost trenutka postala je očita kad je Ivan ostao ležati na terenu. Prve minute pružene su mu pomoći, dok je kapetan Domagoj Duvnjak promatrao čitavu situaciju sa šokom, držeći ruke na glavi. Unatoč trenucima neizvjesnosti, Martinović se uspio pridignuti, no držao se bolnog ramena dok je riječima komunicirao s klupom.

Nakon ozljede, Ivan Martinović je otišao u svlačionicu, ostavljajući navijače u neizvjesnosti glede njegovog daljnjeg sudjelovanja u turniru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here