Home Sport Pešić Bukovac jednoglasno reizabrana za predsjednicu Riječkog sportskog saveza!

Pešić Bukovac jednoglasno reizabrana za predsjednicu Riječkog sportskog saveza!

183
0

Večeras je održana izborna skupština Riječkog sportskog saveza na kojoj je jednoglasnom odlukom za predsjednicu ponovno izabrana Dorotea Pešić Bukovac. Skupština je održana nakon velike buke koju je u javnosti izazvala odluka o smanjenju iznosa namijenjenih za financiranje javnih potreba u sportu grada Rijeke. Podsjetimo, prijedlog je na izvršnom odboru RSS-a nedavno usvojen tijesnom većinom, a opoziciju Pešić Bukovac je pokušao artikulirati predsjednik RK Zamet Vedran Devčić koji se javnosti tada obratio i otvorenim pismom tražeći od gradskih vijećnika da ne izglasaju predloženi proračun.

Devčić je i večeras bio jedini s donekle disonantnim tonovima na skupštini. Međutim, njegova namjera da se kandidira za predsjednika zapela je na prvoj prepreci, nije uspio skupiti 10 potpisa za kandidaturu. Nakon što je postalo jasno kako nema nikakvu podršku, na kraju je i on dao glas Pešić Bukovac koja je ostala jedina kandidatkinja.

Na sjednici je prisustvovalo je 41 izabranih predstavnika od ukupno 47. Na skupštini su izabrani i dopredsjednici te članovi Izvršnog i Nadzornog odbora.

Članovi Izvršnog odbora:

1. Dorotea Pešić-Bukovac, predsjednica
2. Sanja Pavić, potpredsjednica
3. Ivan Vukić, potpredsjednik
4. Febo Marinelli, član
5. Velimir Liverić, član
6. Zoran Oštrić, član
7. Samir Barać, član
8. Lores Agotić, član
9. Miroslav Pavlović, član
10. Vladimir Cvjetan, član
11. Iva Florjančič, član

Članovi Nadzornog odbora:

1.Veljko Karabaić
2. Igor Butorac
3. Iva Lesjak

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here