Home Vijesti Petrc: Neću dati ostavku!

Petrc: Neću dati ostavku!

844
4

NAčelnik Viškova Goran Petrc odbio je danas dati ostavku koju su jučer od njega zatražili iz Kriznog Eko stožera Marišćina. U kratkom odgovoru poslanom medijima, Petrc im je odgovorio jednom rečenicom: ”Ovim putem Vas obavještavam, kako neću podnijeti zatraženu ostavku.”

4 COMMENTS

  1. Kakve ovo veze ima više sa demokracijom.Ovaj čovjek je pravi gad.Ovo je odvratno.ODVRATNO!!!
    Nedaj se Viškovo,protjerajte gadove za sva vremena.

  2. kakav je ovo dopis?! Grb ide prvi, a ispod njega tekst i sve ostalo!! A ne ovo! Pa taj je lik nacelik vec 15g i ako u tih 15 g nije naucio napisati niti najobicniji dopis kakvo je stanje u svemu ostalom??

  3. gradonačelnici i načelnici se ponašaju kao mali bogovi i šerifi-gledaju gdje da ušićare i nije ih briga za narod-što ne želi što želi.važna im je stolica i vlast,time imaju sve ostalo-beneficije,debelu plaću,koji ugovor sa strane i to tako funkcionira godinama.račune ne polažu građanima gdje autokratski vladaju već samo sebi i bližnjima.
    najbolje zanimanje je gradonačelnik ili načelnik- škola nije važna možeš biti tokar,pomorac ili željezničar-važno je da znaš muljati- mogućnosti na tisuće i tisuće a sve plaćamo mi budale porezni obaveznici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here