Home Vijesti PGS izgubio cijelu podružnicu stranke

PGS izgubio cijelu podružnicu stranke

1223
1

pgsU predizbornoj kombinatorici PGS uspio je izgubiti cijelu jednu podružnicu. Primorsko goranski savez samo mjesec i pol prije lokalnih izbora izgubio je cijelu podružnicu u Općini Dobrinj na Krku.

Naime, Neven Komadina, općinski načelnik istupio je iz stranke i odlučio na izbore izaći sam. Komadina ne krije da je razočaran politikom stranke, kako kaže, nepromišljenim i nedosljednjim postupanjem uskog kruga ljudi.

Predsjednik riječkog ogranka PGS-a, Nikola Ivaniš priznaje veliki gubitak za stranku, naime, upravo u Dobrinju je PGS već godinama na vlasti. Ali Ivaniš isto tako kaže, kako javnost puno lakše broji članove koji odlaze nego one koji dolaze. A u PGS je, podsjetio je Ivaniš, nedavno ušao Amir Muzur, aktualni stranački kandidat za župana. (soundset.hr)

1 COMMENT

  1. PGS nije ništa učinio za regionalizam u PGŽ, potpuno je devastirao ideju regionalizacije, kao najobičniji satelit SDP-a, a sve u režiji Ivaniša, koji je PGS potpuno podredio svojim osobnim interesima. Od uvijek se čudim što napr.g.Vasilić radi u PGS-u, s obzirom da Krk nikad nije preferirao SDP, a ne napišem nešto bliže istini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here