Home Sport Piksija pitali o psovanju Kosovara. Nije smio odgovoriti

Piksija pitali o psovanju Kosovara. Nije smio odgovoriti

256
0

Izbornik srpske nogometne reprezentacije Dragan Stojković Piksi održao je maratonsku presicu nakon povratka Srbije iz Katara sa Svjetskog prvenstva. Srbija je ispala u skupini, u kojoj je završila na posljednjem mjestu sa samo jednim bodom. Izgubili su od Brazila i Švicarske, a remizirali s Kamerunom rezultatom 3:3.

Piksi je istaknuo da je sam plasman Srbije na Svjetsko prvenstvo velik uspjeh te da će njegovim reprezentativcima trebati kontinuitet nastupa na velikim natjecanjima kako bi postigli veći rezultat. “Srbija mora vjerovati u ovu momčad i da ćemo ju ponovo učiniti ponosnom”, rekao je Piksi.

Novinar ga je pitao o prigovoru nogometnog saveza Kosova zbog uvreda te o mogućem postupku FIFA-e protiv Srbije. Piksi je, naime, na klupi psovao Švicarcima “majku šiptarsku” nakon što je Srbija zabila svoj drugi pogodak. Za Švicarsku, inače, igraju Xhaka i Shaqiri, obojica porijeklom Albanci.

“Ispričavam se, evo, ja ću. Imate li vi kakvo pitanje u vezi s učinkom reprezentacije na Svjetskom prvenstvu? Konkretnom nogometnom učinku? O ovim temama nećemo”, rekao je glasnogovornik srpske reprezentacije, a Stojković je rekao da nema komentara.

Previous articleSport i turizam najjači su hrvatski aduti, a ništa ih ne spaja tako uspješno kao nautika
Next articleVIDEO: Zicer Perišića na otvaranju!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here