Home Mozaik Piqueovi prijatelji: ‘Sa Shakirom nije bilo lako živjeti, pa znate li kako...

Piqueovi prijatelji: ‘Sa Shakirom nije bilo lako živjeti, pa znate li kako smo je zvali?‘

585
0

Nakon što se saznalo da je nogometaš Barcelone Gerard Pique prevario kolumbijsku pjevačicu Shakiru s kojom ima dvoje djece, ne prestaju medijska šuškanja o njihovu odnosu. Svako malo pojavi se neka nova pikanterija o bivšoj vezi poznatog para, a sada su se pojavile i izjave Piqueovih prijatelja koji navode da je pravi krivac za to što se upustio u aferu s 22-godišnjom djevojkom zapravo – Shakira!?

Kako prenosi španjolska Marca, Pique je navodno bio ‘žrtva’ slavne pjevačice koja je ‘bila ohola i samo je šefovala’, pa su joj čak njegovi prijatelji nadijenuli nadimak ‘La Patrona’, što bi u prijevodu značilo ‘šefica’.

“Svi prijatelji Gerarda Piquea Shakiru su zvali ‘šeficom’ jer očito nije imala baš dobar odnos s njegovim prijateljima. Nikada se nije baš družila s njima, čak ni s ostalim suprugama igrača Barcelone. I to je od početka bio problem za slavni par. Shakira se također nije osjećala ugodno u Barceloni, a glavni problem bio je taj što ovdje nije imala prijatelja. Njezina najbolja prijateljica bila joj je bivša svekrva, majka Gerarda Piquea, a ni s njom sada više nije u dobrim odnosima”, rekla je novinarka Lorena Vazquez u jednom TV showu i dodala da s njom nije bilo lako živjeti, prenosi Marca.

Dodala je i da Shakira želi da njezina djeca ostanu podalje od cijele ove situacije te nastoji izbjeći medije. Zbog toga smatra da bi bilo najbolje otputovati u Miami, no novinarka tvrdi da je pravi razlog tome taj što je više ništa ne veže uz Barcelonu.

Previous articlePogledajte kako je Murray na Wimbledonu osvojio poen koji nije smio biti priznat!
Next articleHoror u kupaoni: Aleksandar ugledao zmiju koja je ušla u kuću – zatekao prizor iz noćne more

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here