Home Mozaik Platio je skoro 15.000 eura da poveća penis, a onda se pokajao:...

Platio je skoro 15.000 eura da poveća penis, a onda se pokajao: izgubio muževnost zbog njegove naklonosti, otkrio sve detalje

220
0
Sexy young woman is looking at her man showing himself before having sex

Daily Mail donosi priču o Amerikancu Mattu, koji nije želio otkriti svoje prezime, jednom od mnogih muškaraca nezadovoljnih svojim penisom koji su se odlučili podvrgnuti operaciji povećanja genitalija. No njegov se slučaj pretvorio u agoniju: 46-godišnjak je opisao kako se osjećao kao da mu je u deformirani penis umetnuta ‘metla’.

Vojni veteran iz američke savezne države Utah morao je platiti vrtoglavih 290.000 eura za korekciju operacije lijevog ‘Frankensteina’, piše Daily Mail. Nije on jedini. Deseci drugih muškaraca pristaju na slične sumnjive tretmane u potrazi za savršenim penisom, zbog nesigurnosti u svoj izgled.

Drugi muškarac opisao je kako su komadi slomljenih silikonskih implantata plutali unutar njegovih genitalija pet godina nakon operacije. Klinike specijalizirane za takve postupke nude širok izbor tretmana za muškarce koji žele “veći paket”. Jedna opcija, nazvana Penuma implantat, je silikonska struktura koja se kirurški umeće u penis, slično nekim implantatima za dojke.

Drugi tretmani uključuju rezanje unutarnjeg ligamenta u području prepona kako bi penis izgledao duže. Neki uključuju ubrizgavanje tvari kao što su kolagenski gel i hijaluronska kiselina za zadebljanje penisa.

Stručnjaci iz industrije primijetili su postpandemijski procvat u operacijama povećanja penisa, za koji kažu da je povezan s povećanim gledanjem pornografije i uvođenjem poslova od kuće koji pacijentima omogućuju lakši oporavak. Nije sve u veličini, neki muškarci poput Matta samo traže estetski ugodniji penis.

Bio je nezadovoljan blagom zakrivljenošću na lijevoj strani, a smatrao je da će implantat od 14.600 eura riješiti sve probleme sa genitalijama. Postupak koji se vodio u rujnu 2019. završio je fijaskom. Od tada je za dodatne zahvate vraćanja “muškosti” morao izdvojiti još 290.000 eura, a implantat Penuma izvađen je pet mjeseci kasnije.

Mattova djevojka tvrdi da mu je njezina djevojka nakon seksa rekla da mu je penis poput ‘noža za odreske’. Zbog neuspješnog zahvata penis mu se još više izobličio, a Matt tvrdi da se osjećao kao Frankensteinovo čudovište. Trpio je neopisive bolove i nije znao kome da se obrati.

– Osjećala sam se kao da mi je netko zabio dršku metle u spolovilo. Svake sam večeri hodao gore-dolje po stanu jer me boljelo, rekao je za Daily Mail. – Osjećao sam usamljenost, izoliranost, potpunu samoću. Osjećala sam da ne mogu imati seksualnog partnera i dijeliti seksualno iskustvo s nekim koga volim.

Rekao je da nakon operacije otok i bolovi nisu prolazili te da osjeća da mu je stanje svakim danom sve gore. Otok je bio toliko jak da je njegova djevojka, medicinska sestra, bila prisiljena ispustiti 230 mililitara tekućine iz njegovog natečenog penisa. No njegovi problemi nisu nestali nakon što je implantat nestao.

Zbog operacije je na penisu nastao ožiljak koji je ograničavao protok krvi i sprječavao njegovo istezanje i širenje tijekom erekcije. Počeo je tražiti kirurga koji bi mu mogao pomoći. Nakon potresnog iskustva, Matt je za Daily Mail rekao da njegov penis sada izgleda dobro i da je postigao svoj prvotni cilj eliminiranja zakrivljenosti.

Previous articleStrašan smrad uzbunio susjede pa zvali policiju: Kad su vidjeli što muškarac držI na terasi, onesvijestili su se
Next articleBila je intimna sa bliskim rođakom, a onda je prešla na ujaka: sada se plašI samo jedne stvari, ništa joj nije sveto

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here