Home Mozaik Počeo Supertalent: 10-godišnji Mauro emotivnom izvedbom rasplakao Martinu Tomčić (VIDEO)

Počeo Supertalent: 10-godišnji Mauro emotivnom izvedbom rasplakao Martinu Tomčić (VIDEO)

288
0

Supertalentje krenuo s emitiranjem devete sezone showa. U žiriju ove sezone sjede Davor Bilman, Maja Šuput, Martina Tomčić i novi član – Fabijan Pavao Medvešek. Odmah na početku emisije članovi žirija otkrili su što misle o tome što je Medvešek zamijenio Janka Volarića Popovića.

“Janko nam fali. Mi ga volimo. Jako se radujemo novoj energiji”, rekla je Maja te dodala da nije puno uspjela razgovarati s Fabijanom prije snimanja.

“Ja sam s njim kroz razgovor uspjela ostvariti jedan jako lijep odnos. Lijepo će se snaći među nama. Možda napokon i dobijem jednog kritičnog konkurenta”, rekla je Martina Tomčić. Fabijan je rekao: “Ja sam sretan i zahvalan što sam dio ove ekipe. Veselim se.”

Led u prvoj emisiji probio je 10-godišnji Mauro Jakić, koji je izveo pjesmu Easy on Me pjevačice Adele. Mauro je veliki obožavatelj Eurosonga te priča tri jezika – engleski, njemački i hrvatski, a trenutačno uči španjolski, talijanski i francuski. Žiri je nakon njegovog nastupa ustao na noge.

“Što je ovo, je l’ ovo moguće? Ja sam u šoku, ovo nije istina”, zaključila je Maja nakon njegovog nastupa. Martinine oči su zasuzile.

“Koliko je ovo bilo lijepo i koliko je ta trema bila nepotrebna, čega te bilo strah?” upitala ga je Martina nakon nastupa.

“Da dobijem X”, iskreno joj je odgovorio.

“Ovo je bila jedna možda od najljepših dječjih izvedbi u jako puno sezona Supertalenta. Predivno pjevaš, imaš predivan glasić dok pjevaš. Jako mi se sviđa kako osjećaš glazbu, ja sam sigurna da možeš još više uživati nakon što te mi svi nahvalimo. Ne mogu dočekati da te ponovno čujem, fantastičan si”, pohvalila ga je Martina. Mauro je s četiri “da” prošao dalje.

Previous articleUZNEMIRUJUĆI VIDEO: U tramvaju u centru Zagreba brutalno izmlatili mladića!
Next articleUlične borbe u važnom ukrajinskom gradu: ‘Iza Rusa će samo ostati njihova tijela’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here