Home Mozaik Podijelila pravila po kojima živi s dečkom pa izazvala oluju na mrežama:...

Podijelila pravila po kojima živi s dečkom pa izazvala oluju na mrežama: Slušajte samo ovo, je li ovo moguće? (VIDEO)

98
0

Kada je sa svojim partnerom podijelila pravila po kojima živi, ​​TikTok korisnica Jess bombardirana je negativnim komentarima.

Naime, prvo kontroverzno pravilo njihove dvogodišnje veze jest mogućnost da u svakom trenutku znaju gdje je onaj drugi zahvaljujući aplikaciji za praćenje. Otkrila je i da nemaju prijatelja suprotnog spola te da se nikada ne bi družili s osobama suprotnog spola osim ako u blizini nema drugih ljudi.

– Nismo imali prijatelje suprotnog spola prije nego što smo ušli u vezu pa bi bilo jako čudno da jedno od nas izađe i upozna nekog novog – objasnila je.

Jess dodaje da je neke već uspjela šokirati priznanjem da je s dečkom već razgovarala o djeci, no ono što ih je jako zabrinulo je sljedeće pravilo.

– On mi plaća gorivo, hranu… čak i kad nismo zajedno. Moj novac je moj novac i njegov novac je naš novac – rekla je.

Jess također kaže da muškarci ne bi trebali imati društvene mreže, ali i da svom dečku nastoji dati malo prostora prije nego što se pozabavi problemom koji imaju.

@jessiesreads the last two really get ppl riled up🫠 #relationship #couple #relationships ♬ original sound – jess📖

Njezin video brzo je postao viralan, a ljudi se nisu libili napisati joj svoje mišljenje.

“Meni je ovo apsolutno grozno”, “Ovo je tako pogrešno”, “Ovo uopće nije kontroverzno, to su samo standardi. Slažem se s vama”, “Nije ni čudo što ste sami”, glasili su neki od komentara.

Previous articleVIDEO U Turskoj se pojavio ogroman krater nakon potresa
Next articleNataša spavala sa trojicom muškaraca u isto vreme, ubrzo je dotaknula dno: Saznala jednu stvar, a onda je krenuo pakao

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here