Home Mozaik Nataša spavala sa trojicom muškaraca u isto vreme, ubrzo je dotaknula dno:...

Nataša spavala sa trojicom muškaraca u isto vreme, ubrzo je dotaknula dno: Saznala jednu stvar, a onda je krenuo pakao

85
0

Ispovijest Natashe McManus koju je podijelila na jednom portalu šokirala je javnost, a ona je svojim iskustvom pokazala da je bila vrlo nepromišljena zbog čega je naučila veliku lekciju.

Naime, kako je bila atraktivna i poželjna, upustila se u mnogima neprihvatljivu avanturu. U dva mjeseca imala je intimne odnose s trojicom muškaraca u isto vrijeme.

U svojoj ispovijesti rekla je:

– Nije mi smetalo spavati sa svo troje u isto vrijeme, ali ne doslovno kao u grupnom seksu. Nitko od njih nije znao da imam još dvojiu, pa sam uživala. Ne znam zašto, ali napalilo me imati nekoliko muškaraca odjednom. Imala sam samo 18 godina. Ni sama ne znam kako nisu shvatili što radim.

– Ipak, u jednom sam trenutku ostala trudna, a nisam imala pojma tko je otac. Pokušao sam ih zadržati rekavši svakom posebno da je on otac djeteta. Prvi je pobjegao brzinom svjetlosti, dok me drugi napao da sam mu lagala da pijem tablete. Kako u to vrijeme nisam radila, nisam mogla sama odgajati dijete – napisala je Nataša.

Dodala je kako se najviše nada trećem momku koji je iz dobrostojeće obitelji i koji joj je uvijek govorio da bi se volio ostvariti u ulozi oca.

– Kad sam mu rekla da sam trudna, prvo me pitao spava li on jedini sa mnom u to vrijeme. Pravila sam se ljuta što me to pita, a iznutra sam se crvenila, a onda mi je rekao da nikada u životu nije doživio orgazam u vagini djevojke, pa je odbio da se poveže s tom pričom – rekla je Nataša.

– Tako sam ostala sam. Dotakla sam dno. Svi prijatelji koji su me obožavali jer sam bila “cool” cura odjednom su nestali. Morala sam pobaciti jer nisam mogla odgajati dijete bez novca, posla i stana, a roditelji mi nisu htjeli pomoći znajući kakav sam život vodila. Danas žalim zbog odluke, ali bio sam premlad. – prenosi Net.hr.

– Pomoglo mi je uglavnom to što sam dotakao dno i što sam se izdigao iz stvarnih životnih nevolja i upoznao svu pravu bol. Recimo, u nekoliko sam dana sazrela za cijeli život – zaključila je Nataša, koja je s vremenom promijenila stil života i danas radi u maloj tvrtki u Edinburghu te je u sretnom braku.

Previous articlePodijelila pravila po kojima živi s dečkom pa izazvala oluju na mrežama: Slušajte samo ovo, je li ovo moguće? (VIDEO)
Next articleU 16. kolu igre Loto 6 osvojen je dobitak 5+1 u iznosu od 7.000,00 eura !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here