Home Sport Pogledajte kako je Borjan burno slavio u Mostaru. Navijači Zrinjskog ga vrijeđali

Pogledajte kako je Borjan burno slavio u Mostaru. Navijači Zrinjskog ga vrijeđali

215
0

Pod Bijelim Brijegom u Mostaru aktualni prvak BiH Zrinjski je u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka dočekao slovačkog prvaka Slovana iz Bratislave. Gosti su pobijedili 1:0 golom ganskog napadača Sharanija Zuberua u 53. minuti. No u središtu pozornosti bio je Srbin na golu gostujuće momčadi. Vratar Crvene zvezde na posudbi u Slovanu i kapetan kanadske reprezentacije Milan Borjan, inače Srbin iz Knina.

Borjan je rođen u Kninu, kojeg je kao 7-godišnjak s obitelji napustio u velikom zbjegu tijekom Oluje. Jedno vrijeme su Borjanovi živjeli u Beogradu dok se nisu skrasili u Kanadi. Prije nekoliko godina Borjan je u intervjuu rekao kako je “rođen u Dalmaciji, srpskoj Krajini”. Zbog toga je bio na udaru navijača Hrvatske na SP-u, a znalo se da mu se isto sprema i u Mostaru.

Naime, navijači Zrinjskog su isključivo Hrvati iz Hercegovine i taj klub ima jasan hrvatski nacionalni predznak. Pri svakom kontaktu s loptom Borjan je u Mostaru dobivao salve zvižduka i uvreda. Borjan je na kraju Pod Bijelim brijegom odradio korektnu utakmicu u kojoj je obranio oba udarca domaćina u okvir svog gola. Gol njegove momčadi proslavio je burno u neprijateljskom okružju.

Previous articleIvanušec otkrio zašto je nakon utakmice trčao za sucem
Next articleBacio djevojčicu s broda u more: Dogodilo se nešto jezivo, nije ni slutio da će uslijediti ovakav horor (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here