Home Najnovije Pogledajte zagrijavanje Katarana uoči povijesnog poraza. Nikome nije bilo jasno što rade...

Pogledajte zagrijavanje Katarana uoči povijesnog poraza. Nikome nije bilo jasno što rade (VIDEO)

48
0

Nogometna reprezentacija Katara izgubila je na otvaranju svjetskog prvenstva od Ekvadora s 2:0 golovima Ennera Valencije. Time su postali prvi domaćin u povijesti Mundijala koji je izgubio svoju prvu utakmicu na turniru. U utakmicama protiv Nizozemske i Senegala tražit će spas od toga da ne postanu drugi domaćin u povijesti, nakon Južnoafričke Republike 2010. godine, koji se nije plasirao u drugi krug.

Više od igre, gledatelje diljem svijeta je razočarala igra Katarana jer se ipak radi o aktualnom prvaku Azije. Katarani su izgledali u potpunosti nedoraslo i postali su predmet ismijavanja na internetu. Twitterom kruži snimka jedne vrlo neobične vježbe s njihovog zagrijavanja, a rijetko tko razumije o čemu se radi.

Igrači u paru rade vježbu tako da jedan igrač naskače na drugog, a ovaj ga u zraku mora odgurnuti rukama. Neki fanovi pišu kako se ovime razvija dobivanje stabilnosti u skoku prilikom odgurivanja, ali većina njih piše da nikad nije vidjela ništa slično.

Previous articleFOTO: Najveća hrvatska navijačka zastava iz Crikvenice prošla carinu u Kataru, ali na stadionu je neće biti.
Next articleObjavljen sastav Vatrenih za Maroko!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here