Home Najnovije Pojavio se čovjek koji je ubio monstruma iz Cetinja!

Pojavio se čovjek koji je ubio monstruma iz Cetinja!

113
0

Cetinjanin Neno Kaluđerović saslušan je večeras u svojstvu građanina u Višem državnom tužiteljstvu, pišu crnogorske Vijesti. To im je potvrdila rukovoditeljica Višeg državnog tužiteljstva Lepa Medenica. Kaluđerović se odazvao na telefonski poziv tužiteljstva. Osim njega, izjavu je u VDT-u dalo još nekoliko svjedoka.

Tužiteljica je jučer i danas saslušala više osoba u svojstvu svjedoka. Kaluđerovića su dovodili u vezu s eliminiranjem masovnog ubojice Vuka Borilovića. Nakon saslušanja, kako piše RTCG, pušten je na slobodu.

Iz Uprave policije su priopćili da se i dalje utvrđuje je li Borilovićeva smrt nastupila kao posljedica teškog ranjavanja u sukobu s policijom ili “naknadnog ispaljivanja metaka građanina na za sada točno neutvrđen način”.

Nenad Kaluđerović, za kojeg se vjeruje da je u petak popodne ispalio smrtonosni metak u cetinjskog masovnog ubojicu Vuka Borilovića i zaustavio ga na stazi smrti, ima bogatu i bizarnu biografiju, čiji najzanimljiviji detalji sežu do 2006. godine i još jednog zločina koji je te godine uzdrmao Cetinje, piše srpski Blic.

Blic podsjeća da je te 2006. godine, 13. kolovoza – skoro 16 godina prije dana krvavog pira Borilovića – oko 22 sata u Bajovoj ulici na Cetinju, ispred ugostiteljskog objekta Ambasador, ubijen Željko Jovanović. Kako je tada priopćila policija, za ubojstvo je bio osumnjičen Nenad Kaluđerović, za kojim je bila raspisana tjeralica.

Isti Nenad Kaluđerović u petak je ponovno dospio u žižu javnosti. Kaluđerović je, prema pisanju crnogorskog portala Standard, pobjegao poslije ubojstva Borilovića te je policija pregovarala s njim da se preda.

Policija je priopćila da je Borilovića pogodio i njihov metak, ali da ne znaju koji je bio smrtonosan. Tek će nalaz obdukcije pokazati tko je ispalio smrtonosni hitac u Borilovića. Kaluđerović i jedna od žrtava Borilovića, Mitar Mitrović, bili su vjenčani kumovi. A Mitrović je bio vjenčani kum i Milošu Martinoviću, čiju je suprugu i dvoje djece Borilović prve ubio.

Previous articleČovjek kojemu su u masakru ubijene sestre: Oslobodite čovjeka koji je upucao ubojicu
Next articleTadić nakon poraza od Slavena: Neće nas gol!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here