Home Mozaik ‘Pokušala sam slikati, a u ustima kita ubojice je bila žena!’ Svjedokinja...

‘Pokušala sam slikati, a u ustima kita ubojice je bila žena!’ Svjedokinja brutalnog pokolja: Progoni me ta slika!

808
0

Turistica koja je svjedočila smrti trenerice orki Dawn Brancheau u parku na Floridi rekla je vlastima da je još uvijek proganja ono što je vidjela 2010.!

Žena koja je posjetila svjetski poznatu atrakciju i vodeni park Seaworld rekla je vlastima da je još uvijek proganja i proganja prizor kita ubojice koji u ustima drži tijelo svog dresera. Nizozemska turistica Susan De Wit svjedočila je smrti Dawn Brancheau, koja je radila u parku 15 godina.

Tragedija koja je odnijela život 40-godišnjakinje dovela je do toga da je dreserima zabranjen ulazak u vodu s orkama. Davn je na kraju umrla od utapanja, iako joj je prije toga leđna moždina bila presječena ugrizom orke. Ubio ju je kit Tilikum, težak šest tona i dugačak 6,9 metara. Kit ubojica također je ubio još dvoje ljudi prije zore – trenericu Kelty Byrne i posjetitelja parka Daniela Dukesa.

Minute koje su prethodile Davninoj smrti vidjele su se u jezivim videima. Jezivi incident doveo je do velikih promjena u parkovima SeaWorld jer dreserima više nije bilo dopušteno ulaziti u vodu s orkama, no sjećanje na stravičnu tragediju još uvijek ne prati svjedoke poput ovog turista iz Nizozemske.

U izjavi uredu šerifa okruga Orange, prisjetila se kako je gledala Tilikuma kroz staklo u trenutku kada je Dawn ubijena. Izjava glasi: “Rečeno nam je da se igrao s njom. Odjednom sam vidjela kako je Tilikum zgrabio Dawn za rame i povukao je u vodu blizu prozora. Nije izgledalo normalno. Bilo je zastrašujuće. Bio je vrlo agresivan i Dawn mu je bila u ustima. Vodič nas je izvukao van i oglasio se alarm. Tada smo vidjeli da bacaju mrežu u vodu.”

Izvješće šerifovog ureda o Davninoj smrti poziva se na intervju sa Susan, napominjući da se ona sjeća da je vidjela njene noge dok se Tilikum tresao i kretao se vrlo brzo, te da je sve to vidjela kada je prišla staklu kako bi slikala kita.

Previous articleMišković je već imao dogovorenog Keka. Evo kako je sve propalo, a Rijeka dobila trenera iz Italije!
Next articleU Primorsko-goranskoj županiji veći broj prvašića i učenika prvih razreda srednjih škola u odnosu na prošlu godinu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here