Home Mozaik Pokušala ubiti muža i stavila otrov u intimni dio tijela: Navukla ga...

Pokušala ubiti muža i stavila otrov u intimni dio tijela: Navukla ga u sobu, ali ovo nije očekivala

827
0

Neimenovana Brazilka (39) iz Sao de Jose Rio Preto pokušala je ubiti svog supruga (43) stavljajući otrov u vaginu.

Brazilka je tada pozvala svog supruga u sobu rekavši mu da ima posebno iznenađenje za njega. Ono što nije očekivala bilo je da će ona na kraju moliti za pomoć u bolnici i da će joj spasiti život.

Žena je odlučila gurnuti otrov u vaginu i ponuditi mužu da se “počasti” dolje, znajući da u krevetu već dugo nisu imali ovakvu vrstu tjelesne “razmjene”. Ranije ga je tjednima pokušavala uvjeriti da se razvede, jer više nije mogla biti s njim.

– Rekla mu je da za njega ima iznenađenje koja bi im mogla strast vratiti u brak. Kad se muž sagnuo, osjetio je nepodnošljiv miris i posumnjao je o čemu se radi. Ne samo da nije pomislio da je to otrov, već se pobojao za zdravlje svoje žene, pa ju je brzo odvezao u bolnicu. Dok se pravdala rekavši da je svoje genitalije mazala kremom koja potiče zadovoljstvo, on je samo razmišljao je li dobro. U bolnici su joj jedva uspjeli izvući sav otrov iz vagine – prenosi Tvi24 riječi liječnika koji su razgovarali s muškarcem.

Dodali su da je ženski spolni organ vrlo osjetljiv i da sve što se po njemu razmaže ili protrlja, bilo koja krema ili tekućina, njegove stijenke odmah upiju u tijelo poput spužve.

– Žena nije ni svjesna koliko je imala sreće. Ta količina otrova u genitalijama mogla ju je ubiti za manje od sat vremena – rekli su liječnici iz Sao Josea.

Iako joj je spasio život, muž se odlučio razvesti od supruge i ne samo to – tužit će ju za pokušaj ubojstva.

Previous articleECDC objavio novu kartu: Jadran je i dalje u narančastom
Next articleBivši srpski reprezentativac izvrijeđao Jadranku Kosor zbog Oluje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here