Home Mozaik Pokušao joj je ukrasti skupocjeni auto: bakica ga je pretukla

Pokušao joj je ukrasti skupocjeni auto: bakica ga je pretukla

124
0
bakica1

Neobična scena gotovo kao iz filma odigrala se na parkiralištu ispred pošte u Melbourneu kada su dvojica muškaraca pokušala ukrasti automobil. Sve je počelo kada je mlada majka Tamara Afaneh parkirala svoj luksuzni džip s namjerom da ode do pošte predati zahtjev za putovnicu. Njezina majka Soumaya Zakari ostala je na stražnjem sjedalu čuvati svoju unuku.

U jednom trenutku otvorila su se ulazna vrata i u automobil je uskočio lopov s namjerom da ga ukrade, dok ga je partner čekao u drugom ukradenom automobilu. Ipak, lopov nije očekivao šezdesetogodišnju baku koja je sjedila straga s bebom. Kako je baka otkrila za vijesti Kanala 9, bez razmišljanja se okomila na lopova i udarila ga šakom u lice.

Strah na početku

  • Naravno da sam se uplašila kad sam ga vidjela kako ulazi u auto. Ali nisam razmišljala ni trenutka, jer sam znala da moram zaštititi bebu. Snažno sam zamahnula i udarila ga u lice. Bio je šokiran, a ja sam bijesno vikala na njega iz sveg glasa pokušavajući ga još više preplašiti. U sekundi je otvorio vrata i pobjegao glavom bez obzira – rekla je ova hrabra baka.

Sigurnosne kamere na parkiralištu snimile su lopova kako u panici bježi iz automobila. Uskočio je u prijateljev automobil iz kojeg je treštao rap te su se velikom brzinom odvezli u nepoznatom smjeru.

  • Bilo me strah, ali nisam kukavica. Prvi put u životu upotrijebila sam šake. Bio je to čisti instinkt da zaštitim bebu – s uzdahom će baka.

Sin je rekao da je majka uvijek bila hrabra

Njen sin Abdul nerado je priznao da ništa manje nije ni očekivao od svoje majke, koja je uvijek bila hrabra žena, a posebno kada je trebalo zaštititi svoju djecu. Jedna od prolaznica koja je svjedočila cijelom prizoru pozvala je policiju, a Tamara je ostala šokirana kada je saznala što se dogodilo. Policija traga za lopovom kojeg je baka detaljno opisala, a doznaje se da je policiji dobro poznat kao kradljivac automobila. Ovo nije prvi put da se bake i djedovi suočavaju s lopovima, čak i onim naoružanim, pogotovo ako su s njima i unuci.

Instinkt je proradio

  • Taj instinkt huligani ne mogu razumjeti – reklaje Soumaya, prenosi Auto Wire.

Prema navodima policije, ovaj je par lopova poznat po krađi automobila u Melbourneu. Do sada su uglavnom krali prazne automobile, no sada im se netko suprotstavio i spriječio njihov plan da se lako dočepaju skupog automobila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here