Home Vijesti Policajka spasila dijete iz BMW-a u Puli

Policajka spasila dijete iz BMW-a u Puli

307
0

Policija je oko 14 sati zaprimila dojavu građana da se u vozilu BMW, riječke registracijske oznake, u Marulićevoj ulici u Puli nalazi dijete.

Na mjesto događaja upućena je odmah najbliža policijska ophodnja te je policijska službenica uspjela otvoriti vrata tako da je provukla ruku kroz prozor koji je bio djelomično otvoren te je izvadila dijete iz vozila.

Policijski službenici pozvali su hitnu medicinsku pomoć te je dijete prevezeno u pulsku bolnicu kako bi mu se pružila liječnička pomoć, s obzirom na to da je neko vrijeme provelo u vozilu te je u trenutku kada ga je policijska službenica pronašla, bilo vidno uplakano, znojno i povišene temperature.

Policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja te će nad 28-godišnjom državljankom Sjeverne Makedonije provesti kriminalističko istraživanje.

Policijska uprava istarska upozorava građane da ne ostavljaju djecu samu u vozilima jer posljedice mogu biti smrt djeteta ili teško narušeno zdravlje.

Previous articleMarko Grubnić pozirao u donjem rublju i pohvalio se mišićavim tijelom: ‘Punih osam godina vjeran teretani, ljubav je to’
Next articleMarin Miletić: Što Hrvatska ima od sankcija Rusiji?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here