Home Sport Policija objavila preporuke za navijače uoči utakmice Hrvatske i Sjeverne Makedonije na...

Policija objavila preporuke za navijače uoči utakmice Hrvatske i Sjeverne Makedonije na Rujevici

131
0
445077230 851007313723130 6251823173216824325 n
Foto: HNK Rijeka

U ponedjeljak, 3. lipnja s početkom u 19 sati na stadionu Rujevica u Rijeci odigrat će se prijateljska nogometna utakmica između reprezentacija Hrvatske i Sjeverne Makedonije.

Na utakmici se očekuje dolazak oko 8.000 gledatelja iz svih dijelova Hrvatske, kao i iz okolnih zemalja.

Ulazi na stadion bit će otvoreni dva sata prije početka utakmice te se pozivaju gledatelji da na vrijeme dođu na stadion, kako bi se izbjegle očekivane gužve u prometu i parkiranju, kao i čekanje na ulazima na tribine te da pravovremeno zauzmu svoja mjesta.

Za dolazak na stadion preporuča se korištenje gradskih autobusa (linije 7 i 7A), kao i korištenje usluga taksi prijevoza.

Na dan odigravanja utakmice policija će audio i video snimati javno okupljanje i javna mjesta na stadionu te prilaznim pravcima prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima.

Također će biti na snazi zabrana korištenja dronova i ostalih letjelica, odnosno prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice bit će uspostavljena NO-FLY ZONE.

Sve posjetitelje i gledatelje pozivamo da poštuju upute i pravila organizatora i redarske službe, kao i sva upozorenja i naredbe policijskih službenika, kako u prometu tako i na stadionu kako bi utakmica protekla u sigurnom okruženju i sportskom duhu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here