Home Sport Polugol hoda na -19 stupnjeva! Od nogometa se oprostio s 29 godina,...

Polugol hoda na -19 stupnjeva! Od nogometa se oprostio s 29 godina, a sada ponovno šokira svijet!

95
0

André Schürrle je iznenadio cijeli svijet kada se 2020. odlučio oprostiti od nogometa sa samo 29 godina. Do tada je Schürrle igrao za Mainz, Bayer, Chelsea, Wolfsburg, Borussiju Dortmund, Fulham i moskovski Spartak, za reprezentaciju Njemačke je upisao 57 nastupa i 22 gola, a odluku o umirovljenju je obrazložio da se više ne želi susretati s nezadovoljstvom zbog neprekidne kompetitivnosti koju je doživljavao igrajući na najvišem nivou.

Schürrle se nakon umirovljenja posvetio obitelji, a sada je s pratiteljima svojih društvenih mreža podijelio zanimljivo iskustvo koje je imao posljednjih dana. Naime, Schürrle je objavio fotografiju kako bez majice hoda po zaleđenoj stazi na ekstremno niskim temperaturama, a sve kao dio tečaja kojeg vodi Wim Hof, ekspert za disanje i niske temperature.

“Ovo je najteži psihički i fizički izazov kojeg sam ikada doživio. Zadnjih minuta nisam ništa osjećao i morao sam duboko u sebi pronaći snagu da bih nastavio”, napisao je Schürrle i nastavio:

“Bilo je to iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Temperatura je bila -19 stupnjeva, vjetar je puhao 100 kilometara na sat ravno u naša lica, padali su snijeg i kiša. Naučio sam da je moje tijelo snažnije nego sam mislio.”

Instagram objavu su komentirali i neki njegovi bivši suigrači pa se javio Didier Drogba.

“Ponosan sam na tebe – moje tijelo bi prestalo funkcionirati istog trenutka”, napisao je Drogba.

Previous articleBoravio sedam dana u hotelu u Crikvenici, račun plstio nije
Next articleBrekalo trenira s juniorima: Kovač ga ne treba, a nitko ga ne želi kupiti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here