Home Sport Pomozite odbojkaškom klubu Gornja Vežica!

Pomozite odbojkaškom klubu Gornja Vežica!

206
0

Muški odbojkaški klub Gornja Vežica osnovan je 1988. godine. Od osnivanja do danas ekipe mlađih uzrasta postigle su zapažene rezultate na prvenstvima Rijeke, Primorsko-goranske županije i Hrvatske. Tri puta Državni prvaci mlađi kadeti na školskim natjecanjima osnovnih škola, dva puta viceprvaci na školskim natjecanjima, dva puta viceprvaci na kadetskim i mlađe kadetskim Državnim prvenstvima. Kako bi pokušali osigurati sredstva za nastup u 1B Državnoj ligi koji je upitan zbog nedostatka financija, klub se obratio apelom javnosti i poslovnim subjektima od kojih traži financijsku potporu ili eventualne donacije.

Trenutno okupljaju oko oko 60 dječaka i mladića koji rade u četiri grupe: seniori,juniori,kadeti i mlađi kadeti. Financiranje kluba zasniva se na sredstvima iz gradskog proračuna za sport i tehničku kulturu (za 2008. godinu 42.000,00 Kn) te članarine (oko 20.000,00 Kn) i poneke donacije.

Ove godine klub slavi 20 godina postojanja, a seniorska ekipa ostvarila je svoj san i plasirala se u 1B Državnu odbojkašku ligu, najviši rang Kluba.

Ostvarenim sredstvima nisu u mogućnosti pokriti sve troškove natjecanja 1B državne lige i ostalih natjecanja naših mlađih kategorija koji iznose oko 160.000,00 KN za cijelu natjecateljsku sezonu 2008/2009 godinu, a odnose se na troškove sudačkih pristrojbi, troškovi putovanja, troškovi nabave dresova, lopti, trenerki, troškovi dvorane za trening.

Previous articleMertl zadovoljan odlukom Vlade o gradnji LNG-a na Krku
Next articleRina i Mrkvica se seksali u Elizabetinom krevetu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here