Home Mozaik Rina i Mrkvica se seksali u Elizabetinom krevetu

Rina i Mrkvica se seksali u Elizabetinom krevetu

246
0

Marko i Monika su ujutro, nakon buđenja i doručka u lounge-u pričali kako Rina glumata s engleskim. Kasnije su Ornela i Monika komentirale da se Valerija ne pere dovoljno. Mrkvica i Rina su opet razmjenjivali nježnosti, te se on nedugo nakon toga pridružio Elizabeti koja je bila u bazenu. Za dnevni zadatak koji je dio tjednog zadatka stanari su morali oslikati papir, od dijela su morali napraviti ukrase ili suvenire.

IVAN L. IGRA IGRU

U izrađivanju suvenira Ornela je pitala Ivana L. o svojim manama. Ivan L. joj je rekao da joj ne može to reći, jer ne želi pobjedniku oduzimati novce pričajući o tome. Elizabeta i Ornela su nakon toga tračale Ivana L. On igra igru i šuti. Iako je taj isti Ivan L. jako drag Elizabeti, no svejedno misli da Ivan igra igru..

GDJE SU KONDOMI?

U Kući su nestali kondomi. Monika, Ivan M,, Marko, Rina, Martine i Lucija su započeli tu priču, koja je imala jasan cilj. Isprovocirati Rinu i Ivana M. da kažu kako su oni potrošili kondome. Tomislav je u svemu tome bio zabavan i govorio kako mu je mali, pa on ne može sa kondomom, i pričao zbog čega i kako to nije moguće. Zanimljiv je bio razgovor o seksualnim prohtjevima Lucije i Rine. Rini paše 20 cm, a Lucija nije sigurna da je tako nešto vidjela.

TALENT SHOW

Drugi dnevni zadatak bilo je pokazivanje talenata. Tako je Ivan L. bio striper, Marko boksač, Rina trbušna plesačica , Monika i Lucija glumice… Najbolja je bila Monika koju je Krešimir (zadužen kao manager) proglasio najvećim talentom.

RINA ZALJUBLJENA U IVANA M.

Ornela je pričala u kuhinji kako je živcira dirkanje između Rine i Mrkvice. Rina se tu našla malo uvrijeđena. Kasnije je u sobi rekla Elizabeti kako se zaljubila u Ivana M. Elizabeta joj je rekla kako će joj ga ona čuvati ako Rina ispadne u petak i da će ga samo maziti. Na to je Rina zagrlila svog dragog i rekla kako joj je do pred neki dan to bila zezancija, ali da više nije.

RINA PRIPREMA TEREN

Oko ponoći Rina je krenula kombinirati ˝mjesto zločina˝ za mogući seks iako u Kući nema više kondoma. Prvo je počela nagovarati Krešimira da im noćas ustupi veliki krevet, ali on nije pristao, pa se obratila Elizabeti, koja im je prepustila krevet. Nekoliko minuta kasnije u Kupaonicu je ušao Ivan M. Rina i on su se počeli ljubiti, a ona ga je nježno upitala hoće li spavati s njom večeras, da im je pribavila ljubavno gnijezdo. Dok se ona tuširala Mrkvica je okretao očima u boravku gdje su ga svi pitali ima li zraka za disati koliko ga je ugušila Rina. I nakon tri minute ponovo je ljubio Rinu. Prije spavanja su se mazili i ljubili. Probudili su se prije početka sata privatnosti. (24sata)

Previous articlePomozite odbojkaškom klubu Gornja Vežica!
Next articleRijeka nema i još dugo neće imati krematorij pa se koristi zagrebački

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here