Home Mozaik Popila je 20 čaša votke u izlasku, pa zaspala u krevetu: Evo...

Popila je 20 čaša votke u izlasku, pa zaspala u krevetu: Evo koji joj se horor desio kad se probudila

397
0

Nakon izlaska, u kojem je obilno pila, Julia je, kao i svake druge noći, otišla spavati. Kad se probudila, prijetila joj je amputacija noge! Ovoj noćnoj mori nije bilo kraja.

Bio je siječanj 2020. kada je Kanađanka Julia Anderson iz Toronta izašla s prijateljima na zabavu. Grupa prijatelja išla je od bara do lokala, i popila dosta alkohola. To je za tada 33-godišnjakinju imalo kobne posljedice.

“Pila sam votku cijelu noć. Mislim da je bilo oko 20 pića. Bila sam pijanija nego inače, pa sam se, kad sam došla kući, samo bacila na krevet. Zaspala sam ležeći na licu sa skupljenim nogama”, prisjeća se žena.

Kad se Julia sljedećeg jutra probudila, s užasom je ustanovila da ne može pomaknuti noge koje su bile užasno natečene. Prvo je mislila da je to zbog nogu prethodne noći. No, kada su je vozilom hitne pomoći odvezli u bolnicu, pokazalo se da je stvar puno ozbiljnija.

“Odvezli su me ravno u operacijsku dvoranu jer su mi mišići bili u užasnom stanju i počeli su ispuštati toksine u moj krvotok. Zbog toga mi je tijelo užasno nateklo i bubrezi su mi počeli otkazivati”, kaže Julija.

Liječnici su morali rezati mišiće kako bi smanjili oteklinu i ograničili oslobađanje toksina. 33-godišnja žena bila je predebela da bi joj čak amputirali noge. Sve zato što je pijana zaspala u pogrešnom položaju, blokirajući protok krvi u nogama.

Nakon prve operacije bila sam dva tjedna na intenzivnoj njezi, priključena na aparat koji je iz mene polako ispuštao nakupljenu tekućinu (bilo je preko 20 kg). Zatim sam stavljena na dijalizu – kaže žena.

Julia je provela pet tjedana u bolnici. Tijekom tog vremena primila je transfuziju krvi i presađenu kožu s bedra na listove. Nakon toga je tri tjedna bila prikovana za kućni krevet, a idućih godinu dana nije se odvikala od jakih tableta protiv bolova. Iako su prošle tri godine od ovih dramatičnih događaja, Julia još uvijek ne može normalno hodati i raditi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here