Home Vijesti Poplavljen riječki Centar za dijalizu

Poplavljen riječki Centar za dijalizu

1357
10

Novi centar za dijalizu u Rijeci, vrijedan 60 milijuna kuna, poplavio je, ne zbog obilnih kiša, već zbog puknuća priključne cijevi što je izazvalo curenje vode cijelu noć. Novi centar nema nikakav odvod pa voda nije nigdje mogla isteći. Bolničko osoblje je Centar zateklo u vodi tek ujutro kada su pacijenti trebali doći na dijalizu.

Prema prvim informacijama, visina vode je dosezala 3 centimetra, a voda je uklonjena uređajima za isušivanje. Iznos štete još nije poznat, a još čeka službena potvrda da voda nije ušla u električni sustav.

Previous articleRagbi: Vilani – Zagreb 15:48 (8:29)
Next articleEuroliga: Szeged Beton – Primorje EB 5:7

10 COMMENTS

  1. Još jedan uspješan primjer hrvatske arhitekture, građevine i politike – Hvala Lijepa. Bolnički objekt nema centralne slivne odvode? Dakle obična staklena zgrada podvaljena pod “bolnicu”? Drito u oko!

  2. Hrvatska kvalitetno gradi..neki dan vjetar je otpuhao pola kampusa…ha,ha,ha komedija..ali riječanima je to strava..jer oni samo gledaju u svoje dvorište ..jupiiiii …takvi birači su najbolji mutavci : ) Živjeli MUTAVCI

  3. Čekaj, da se jave Obi i Jovanovic da nam objasne kako je i za ovo kriv HDZ i nemar centralne vlasti prema Rijeci….. Ima izreka, počisti ispred svojeg praga pa možeš pričat kako su tuđu prljlavi – evo, kampus se raspada, jer nisu znali da na visini od 15 metara na vrh Trsata bura puše jače nego na tlu, atletske dvorane se rade za neke imaginarne sportove, koji preko noći zahtjevaju duže staze što naravno isto se desilo ODJEDNOM, i tako dalje itd itd itd. Ajmo HDZ JE KRIV, HDZ JE KRIV!!!!

  4. Kriv je meštar Toni!!!! On sjebe sve u mjesec dana što vodi grad tako da Obi i Vlada ne mogu to popraviti u preostalih 11 mjeseci

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here