Home Mozaik Poslala je selfie mužu, a on je zatražio razvod: nije mu promakao...

Poslala je selfie mužu, a on je zatražio razvod: nije mu promakao ovaj detalj 

141
0

Budite jako oprezni kad objavljujete svoje selfije jer biste mogli završiti kao protagonistica priče na webu: žena je poslala fotografiju mužu koji je odsutan radi posla, a on je od nje zatražio razvod.

Čini se kao nevjerojatna priča, ali obična fotografija ponekad može puno koštati. Žena koja je poslala selfie svom suprugu koji je bio na poslu je morala snositi posljedice. Na poslanoj fotografiji možete vidjeti ženu kako sjedi na krevetu s raščupanom kosom, krevet je nepospremljen i gitara na posteljini.

Mali detalj koji nije promakao suprugu je prisustvo još jednog muškarca u prostoriji. Na prvi pogled, naime, činilo bi se kao običan selfie poslat ujutro odmah nakon buđenja, ali suprug koji je daleko, očito je bio vrlo pažljiv na detalje, dobro je pogledao sliku koju je poslala njegova žena i tako uspio shvatiti da žena nije bila sama.

Ako bolje pogledate, zapravo možete vidjeti ruku kako izviruje ispod kreveta: detalj se slabo zapaža jer je ruka sigurno ruka crnca i nije baš vidljiva na slabom svjetlu. No, budnom oku supruga nije promakla. Nepotrebno je reći da je suprug odmah napustio ženu i zatražio razvod:

ruka koja izranja nepogrešiv je znak da žena nije provela noć sama, naprotiv. Ne zna se je li to poslala namjerno ili ne. Ono što je sigurno jest da bi priča o ostavljenoj supruzi zbog selfija trebala natjerati sve na razmišljanje o fotografijama koje svakodnevno šaljemo: budite oprezni s fotografijama koje snimate i pažljivo gledajte sve u pozadini, inače bi vas mogao odati neki skriveni detalj.

Previous articleModrić: Nismo se nadali da ćemo biti u ovoj situaciji
Next articleJakirović: Moramo pobijediti Osijek, znamo kako izgleda tablica

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here