Home Biznis Poslovni klub PartneRi donirao mobilnu kućicu petrinjskoj obitelji čija je kuća stradala...

Poslovni klub PartneRi donirao mobilnu kućicu petrinjskoj obitelji čija je kuća stradala u potresu

316
0

Potres koji je nedavno zadesio Baniju nikoga nije ostavio ravnodušnim, a brojni građani, organizacije i udruge spremno su reagirali i pružili ruku pomoći brojnim ugroženim obiteljima, od kojih je nemali broj njih ostao i bez krova nad glavom.
Članovi Poslovnog kluba PartneRi već su prvih dana po potresu krenuli za Glinu i postavili dva šatora, grijani šatorod 475 m2 koji je služio za pripremu i dijeljenje obroka, u sklopu kojeg se nalazila i igraonica za djecu te drugi, manji šator koji je također u svrhu prehrane bio namijenjen volonterima i službama na terenu.
Želeći učiniti nešto konkretno i to za neku od obitelji čija je kuća stradala u potresu članovi Poslovnog kluba PartneRI između sebe pokrenuli su akciju prikupljanja financijskih sredstava kako bi se kupila mobilna kućica koja bi u svoja četiri zida zbrinula jednu obitelj čija je kuća stradala u potresu. Sakupivši gotovo 60.000 kn Upravno vijeće je odobrilo kupnju kućice i donaciju iste jednoj četveročlanoj obitelji, koju čine dvije sestre i dvoje djece. Kućica je u Petrinju stigla u subotu, u kasnim popodnevnim satima, a dočekali su je članovi Poslovnog kluba PartneRi zajedno s domaćinima i predstavnikom civilne službe. Mobilna kućica smještena je u dvorište članova obitelji Hodak, a dok traje popravak kuće, zamijenit će njihov dom i pružiti im toliko potrebnu sigurnost. Kućica je opremljena dvjema malim spavaonicama, kupaonicom, priručnom mini kuhinjom u sklopu koje je stol te klupicama za sjedenje. Dodatnu pogodnost pruža klimatizacijski uređaj koji će u ovim hladnim, snježnim danima ugrijati obitelj i pomoći joj da prebrodi ove teške, potresom izazvane trenutke.
Ovom se akcijom Poslovni klub PartneRi , koji se financira isključivo putem članarina svojih članova, spremno uključio u pomoć stradalima na području Banije i ujedno nastavlja dosadašnje aktivnosti čiji je cilj unaprijedit život u zajednici te razvijati i poticati kulturne i inovativne projekte na području grada Rijeke i naše Županije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here