Home Mozaik Pozdrav Azri u Stereu

Pozdrav Azri u Stereu

627
0

Prije točno dvije godine, povodom obilježavanja tridesetog rođendana Novog Vala u Hrvata, Stereo Dvorana vam je predstavila revival najpopularnije hrvatske grupe ikada – Azra! Nakon bezbroj objavljenih pjesama, albuma i godina na sceni, Branimir Džoni Štulić se povukao u mir nizozemskog Nieuwegeina gdje igra nogomet. Mnogi ex-yu promotori su mu u međuvremenu nudili puste milijune kuna za nastup na području svih novonastalih država, ali on se do sada nije dao. Takvo nešto još uvijek nije uspjelo niti nama.

No, da bi mu uputili srdačan pozdrav i počast na njegovom karijernom remek djelu, okupili smo dvije trećine legendarne Azre! Iz prve postave benda, nakon 25 godina izbivanja s pozornice, na daske-koje-život-znače se vraća Mišo Hrnjak – prvi i originalni basista. Za bubnjeve će ponovo sjesti i Boris Lainer, o kome ne treba gubiti riječi.

Da bi fešta bila veća, pridružit će nam se i Davorin Bogović, originalni frontmen Prljavog Kazališta iz vremena Novog Vala i otpjevati par Azra hitova s početka osamdesetih. S nama će na mikrofonu biti i Renato Metessi iz grupe Zvijezde. Nezaobilaznu postavu u ovoj prilici činit će i vokalisti i instrumentalisti Žan jakopač (Šo Mazgoon) i Miljan Bakić (gitara).

Da, ovo je prilika za ponovno buđenje lagane nostalgije, ali i direktan doživljaj jednog vremena koji je usađen svima nama kao “najslavniji dani”!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here