Home Najnovije Poznata nogometna ikona Devedesetih prodaje vilu sa 25 soba

Poznata nogometna ikona Devedesetih prodaje vilu sa 25 soba

243
0
totti villa

“Posljednji račun za plin bio je 10 tisuća eura”: je li golema rezidencija stvarno na tržištu? Vila uključuje vino, spa, igralište za mali nogomet i teniski teren…

Prodaje se vila Francesca Tottija: je li riječ o glasini?

Prodaje se vila Francesca Tottija, piše talijanski list Gente. Francesco Totti i Ilary Blasi stavili su na prodaju prekrasnu rezidenciju u poznatoj rimskoj četvrti Capitoline. Koliko vrijedi?

Vila ima 25 soba, kino i spa centar, sportski tereni i također puno, puno održavanja koje treba obavljati svaki mjesec: „Šuška se da Francesco Totti razmišlja o prodaji vile. Je li to istina ili je samo još jedna od brojnih maštovitih glasina o njemu?” piše list Dagospia, Roberto D’Agostino. Zašto Settimanale Gente govori o “vili razdora?”. Jednostavno: ovo je rezidencija u kojoj je Francesco Totti sakrivao torbe iz kolekcije svoje bivše supruge.

Vila je prikazana i u dokumentarnom filmu Unica: bila je to ona kuća po kojoj je voditeljica nestrpljivo lutala tražeći svoje stvari koje je sakrio bivši kapetan Rome. Torbe, cipele i sve ostalo bio je razlog razmirica među njima dvoma. Scena koja je ostala prilično utisnuta gledateljima Netflixa je Ilaryna izjava: “Nikada nisam ušla u neke od ovih soba”. Građevina je toliko ogromna, pomislite samo, da voditeljica nikada nije uspjela otkriti svaki njezin kut. Svakako ne kao Francesco, čak i ako, po nalogu suca, njegova bivša supruga trenutno smije tamo živjeti.

Impozantna izvana, gdje bazen i prekrasan mega vrt okružuju zgradu u obliku slova L. Koliko sličan dragulj može koštati? Prije procjene potrebno je reći da vijest o navodnoj prodaji nije provjerena. Zapravo, nije prvi put da se plasira ova “bomba”, toliko da se i sam Dagospia zapitao nalazimo li se u uobičajenoj vrevi glasina i ništa više. Do sada se prodaji uvijek protivila Blasi koja radije “ne bi traumatizirala” djecu bivšeg para.

Nadalje, prema onom što je sudac utvrdio, imanje pripada Tottiju, no trenutno će Ilary ondje ostati dok njihova najmlađa kći ne napuni 21 godinu. Isabel trenutno ima 7. Kao što je spomenuto, ogromna struktura sadrži 25 soba, uključujući dva salona i sobu za igre. Tu je i kino i soba s uspomenama bivšeg nogometaša. Tu je i prostor za prekrasan spa i, općenito, struktura ima velike prostore, kako iznutra tako i izvana. Odmah izvan građevine također postoje igralište za mali nogomet, teniski teren i bazen, što je vidljivo na slikama. Tu je moderan namještaj s jedinstveno dizajniranim detaljima. Tottijev posjed se proteže i vani, gdje ima potpuno opremljenu terasu s još jednom kuhinjom i još jednom dnevnom sobom.

Vrijednost cijele konstrukcije prema procjenama je ne manja od 18 milijuna eura. Jasno je da odluka suca podrazumijeva i obvezu voditeljice da plaća troškove održavanja, kako kažu. Čini se da su ljudi bliski obitelji Blasi izjavili da je posljednji račun za plin iznosio gotovo 10 tisuća eura. Situacija s kojom se nije lako nositi. Vani je i golemi park koji zahtijeva brigu i održavanje, a Ilary mora snositi i dodatne troškove za bazen. Priča se da za plaćanje posluge u kući voditeljica mjesečno mora izdvojiti oko 30 tisuća eura mjesečno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here