Home Mozaik Pravio susjedama djecu dok su bili u braku: Bivši muž mi je...

Pravio susjedama djecu dok su bili u braku: Bivši muž mi je nakon razvoda priznao istinu koja me uništila!

257
0
Photo by Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/photo/woman-lying-on-bed-holding-smartphone-3807535/

Anonimna žena ispričala je svoju priču za britanski portal The Sun i potražila savjet psihoterapeutkinje Deidre. Naime, ona i suprug zajedno su 25 godina i imaju dva sina od 18 i 16 godina. Oboje u dobi od 51 godine odlučili su se razvesti jer je ljubav jednostavno nestala.

U kolovozu prošle godine doživio je moždani udar, pa ga je odlučila pozvati da se vrati u njihov nekad zajednički dom kako bi mu pomogla. “Nije mi se svidjela ideja da ga stranac čuva.”

Od tada je jako zbunjen, često zaboravlja gdje je, tko je ona, kroz što su sve zajedno prošli… Ipak, ponekad počne pričati priče iz prošlosti, pa je jednu večer počeo plakati i priznao da je tijekom braka, prevario nekoliko puta – a dvaput je čak dobio dijete s drugim ženama.

“Rekao je da je siguran da je otac dvoje djece, a napravio ih je s različitim ženama iz našeg susjedstva. Nisam mogla ništa reći, samo sam izašla iz sobe. Kad sam se vratila, pitao me tko sam. Sada ne znam da li je istina to što je rekao i da li ta djeca stvarno postoje ili ne.”

Kad ga je podsjetila na taj razgovor, rekao je da se ne sjeća da su ikada razgovarali o nečem takvom. “Mislim da moja djeca zaslužuju znati imaju li još braće i sestara. U šoku sam, ne znam što da radim”, rekla je.

Deidre odgovara: “To je veliko priznanje i nije ni čudo što si još uvijek u šoku. Kao što kažeš, ne možeš znati što je istina. Ako ga ponovno pitaš, tko zna što će reći. I da , sinovi imaju pravo znati imaju li negdje još braće i sestara. Recite im istinu, recite im da postoji mogućnost da to sami od nekoga ne saznaju.”

Previous articleCura iz Zagreba došla roditi mrtva pijana! Kod kuće je Socijalna otkrila užas: ‘Pili smo ispred zgrade par puta tjedno, tukli se’
Next articleSneki Borjan odgovorila hrvatskim navijačima: ‘Nema te agresije, nacionalizma i primitivizma koji su jači od ovog’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here