Home Mozaik Predstavljamo vam CatholicMatch, Tinder za prave vjernike koji ne žele se*s prije...

Predstavljamo vam CatholicMatch, Tinder za prave vjernike koji ne žele se*s prije vjenčanja

444
0

Ne postoji samo Tinder za pronalaženje partnera i upoznavanje preko interneta, Catholic Match je posebna aplikacija za upoznavanje i za katolike.

Kako radi Catholic Match: Tinder za katolike
U stvarnosti je platforma sličnija aplikacijama poput Meetic nego Tinderu. U osnovi cilj ove aplikacije je pomoći korisnicima da pronađu životnog partnera. Aplikacija za upoznavanje, ukratko, koja favorizira svaki stabilan odnos između korisnika, u razdoblju u kojem se kršćanski brak sve manje čini privlačnom perspektivom u očima mladih. Nepotrebno je isticati da aplikacija favorizira spajanje osoba suprotnog spola. Nije tako beskorisno dati do znanja da je korištenje aplikacije rezervirano za punoljetne korisnike.

Nakon što je profil izrađen, korisnicima se postavljaju pitanja koja imaju za cilj procijeniti njihov stupanj poštivanja kršćanskih propisa. Novi članovi tako će moći pokazati koliko vjera igra središnju ulogu u njihovim životima. Mogli bismo reći da kao što vas Tinder pita koju glazbu slušate, Catholic Match vas može pitati koliko puta mjesečno idete na misu.

Na web stranici postoji i dio koji se odnosi na Misiju aplikacije, apsolutno bitan, ali jasan, koji glasi:
“Postojimo da vam pomognemo pronaći svoju vječnu ljubav. Netko tko dijeli vaše vrijednosti i želi sakramentalni brak.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here