Home Sport Predstavljen Bošnjak i najavljen Inter

Predstavljen Bošnjak i najavljen Inter

229
0

Na redovnoj pressici na Kantridi predstavljena je nova akvizicija NK Rijeka Ivan Bošnjak, a predstavio ga je sportski direktor Srečko Juričić: ”Znate kakva nam je situacija u prvenstvu, željeli smo pojačati ekipu, a prvi korak je Bošnjak. Drago mi je i čast da smo ga uspjeli dovesti jer se radi o renomiranom i provjerenom igraču s iskustvom. Vjerujem da će svojim karekterom i igračkim umijećem pomoći da ovo prvenstvo dovedemo do kraja.”


Ivan Bošnjak i Dragan Skočić

Bošnjak: ”Jako sam sretan i zadovoljan Rijekom, kako sam primljen, u klubu i svlačionici. Na meni je sada da se čim prije spremim i da pomognem Rijeci da mirno privedemo kraju ovu sezonu.”

Uslijedila je Skočićeva najava utakmice s Interom iz Zaprešića: ”Ova 2-3 dana poslije Hajduka pokušali smo spremiti ekipu. Danas imamo više vremena na treningu da se pozabavimo s taktikom i pokušamo približiti ekipi ideju kako bi trebala igrati. Što se tiče samog sastava ekipa se neće bitnije mijenjati, dapače 99.9% će biti ista. Što se Intera tiče to je ekipa koja je sada u rezultatskim problemima ali znam da se radi o solidnoj ekipi. Pripreme teku na način da budemo agresivni jer, jednostavno, tu utakmicu moramo dobiti i takav će biti pristup. Ovih dana smo puno pričali o igri ali onoj koja će nam donijeti golove u utakmicama koje su nam sad jako bitne. Za sutra želim potencirati pritisak da bi suparnici znali da tu nemaju šta tražiti. Među igračima sada nema bolesnih i ozlijeđenih, Dedić se vraća u konkurenciju, problema s kartoniranima nemamo.

Ivan Močinić: ”Sutra nas čeka jedna vrlo bitna utakmica koja bi nas izvukla s pozicije na koju smo se doveli. Hajduk je iza nas a mi ćemo pokušati dati sve od sebe da pobijedimo. Ovom prilikom bi htieo pozvati navijače za koje se nadam da nisu digli ruke od nas nakon ovih poraza da nas podrže u što većem broju jer je lakše igrati uz njihovu podršku.” (L.Slama)

Previous articleOkrugli stol o neinstitucionalnoj sceni: “Postoji strategija kako sebi osigurati poziciju, a ne kulturna strategija”
Next articleTri osobe ozlijeđene u požaru brodice na Rabu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here