Home Najnovije Koalicija “Tvoja Rijeka”: Tržnice Rijeka svijetli primjer brige za građane!

Koalicija “Tvoja Rijeka”: Tržnice Rijeka svijetli primjer brige za građane!

1008
10

Na današnjoj press konferenciji svoju podršku gradonačelniku Obersnelu i njegovim suradnicima protiv kojih je podnesena kaznena prijava pod sumnjom da su Grad oštetili za 80 milijuna kuna dali su predstavnici koalicije “Tvoja Rijeka” koju osim SDP-a čine HNS, IDS, HSLS, HSS, ARS, SDA i HSU. Oni su naveli kako su Tržnice Rijeka svijetli primjer štićenja imovine građana, i to upravo zahvaljujući nagodbi koja je danas predmet kaznene prijave protiv njega.

koalicija2
predstavnici koalicije Tvoja Rijeka uoči lokalnih izbora 2009.

Previous articleJe li važnija stranka ili porezni obveznici?
Next articleŽeljko Jovanović: Borovec laže!

10 COMMENTS

 1. Gledaj ti tu trakavicu HNS, IDS, HSLS, HSS, ARS, SDA i HSU. Ove stranke nece nikad biti velike jer se prodaju za jednu stolicu u gradskom vijecu ili posao ovisi kako se dogovore.

 2. Zašto je Rijeka Danas od simpatičnog info portala o našem gradu postao privatni oglasnik za lječenje neuspjelih političkih ambicija?
  Nešto na tragu RiTv-a!!!

 3. vjerujem da bi SDP-ovci voljeli da RD bude jedan “simpatičan info portal o našem gradu”. na vašu žalost ovo je jedan od rijetkih riječkih medija koji ne kontrolirate pa mi je jasna vaša frustracija.

 4. lovre, ne postavljaš prava pitanja. pravo pitanje je gdje su pare i zašto ste novce poreznih obveznika pretakali u dzepove SDP-ovog tajkuna?

 5. Mićo zašto si ti ovdje je tvoj problem!! Izgleda da nemaš kuda! Al to nije moj problem.
  Govorio sam o portalu a ne o Vox populi!
  I smanji utisak o sebi! Ispat ćeš simpatičniji!

 6. Stanley itd srećom ne boluje ni od sdp-a ni od adz-a ni od kakve treće ili četvrte obmane pa nema potrebe da meni pokazuješ mišiće tvoga plemena!

 7. Šta se Lovre naganjaš. Ja sam rekao za sebe, što sam tu po portalu, ne mogu za portal u cjelosti govoriti..
  i što znači ono nemam kud. Pa sad gren va Europu na koncert Šabana Šaulića a onda i Dragane Mirković i Bobana Rajovića u super najsuper disco. A ne kao danas na superodličan koncert Halida Bešlića u prepunoj dvorani Mladosti, a unutra sve puno dima da ne možeš disati. U totalno zastarieloj riječkoj dvorani.
  u prepunoj Areni Zagreb, iako se puši nema zadimljenosti-to moderna dvorana, može se zato i puno bolje pjevati.
  I nisam u udruzi Vox populi, niti s njom imam veze.
  i nemam utisak o sebi. Samo otisak na policiji hehehe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here