Home Mozaik Prijateljice finske premijerke plivale u Modroj špilji. Tamo je kupanje zabranjeno

Prijateljice finske premijerke plivale u Modroj špilji. Tamo je kupanje zabranjeno

224
0

Prijateljica finske premijerke Sanne Marin, Sabina Särkkä, pohvalila se plivanjem u Modroj špilji na Biševu tijekom ovogodišnjeg odmora u Hrvatskoj. Problem je što je u Modroj špilji plivanje strogo zabranjeno.

Na Instagram profilu influencerice koja je u toplesu pozirala u rezidenciji premijerke može se pronaći snimka na kojoj se vidi kako s prijateljima ulazi u Modru špilju te kako nakon toga tamo i plivaju.

Snimke, koje je originalno objavila na Instagram Storyju, još uvijek se nalaze u njenom naglasku na Instagramu pod naslovom Croatia Sailing. Iste snimke se mogu pronaći i na profilu njene prijateljice, još jedne finske influencerice Julije Toivole.

Podsjećamo, djevojke su tijekom istog ljetovanja pokazivale grudi trajektu Jadrolinije dok su partijale na jedrilici. Za tu gestu kapetan ih je nagradio brodskom sirenom.

Modra špilja je špilja na istočnoj strani otoka Biševa koju turisti posjećuju u sklopu organiziranih kratkih tura i uz vodstva stručnih vodiča. Posjet u privatnom aranžmanu, zbog zaštite špilje, zabranjen je, a po snimkama nije u potpunosti jasno jesu li influencerice imale organiziranu turu.

Obilazak, zbog velikog interesa, traje veoma kratko, oko 5 minuta, pošto je unutar špilje tek oko 50 kvadratnih metara prostora. Modra špilja je još 1951. godine proglašena zaštićenim geomorfološkim spomenikom prirode, a 2019. godine je geopark Viški arhipelag uvršten na UNESCO-ovu listu Svjetske mreže geoparkova.

Iz gore navedenih razloga kupanje u špilji je zabranjeno, no čini se da to nije omelo finske influencerice.

Previous articleKvarner 2010 doveo Amerikanca, igrao je i u NBA razvojnoj ligi
Next articleUkrajinska ofenziva napreduje prema Hersonu, oslobođeno prvo mjesto, Rusi evakuiraju Novu Kakhovku!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here