Home Sport Primorjaši ipak bez Evrope

Primorjaši ipak bez Evrope

866
3

Momčad Šibenika NCP osvojila je treće mjesto u Prvenstvu Hrvatske nakon tri odigrane utakmice u Doigravanju za plasman i tako osigurali nastup u Evropi. Šibenčani su već u prvoj četvrtini poveli s 5:1, a do poluvremena Riječani smanjuju na tri razlike. U efikasnoj trećoj četvrtini Šibenk najprije povisuje rezultat, a onda Primorje s dva uzastopna gola Glavana i odličnog Bratića smanjuju rezultat na 9:7. Domaću uzvraćaju serijom pa se rezultat opet penje na 11:7. Uslijedili su još golovi Glavana i Bratića za 11:9. Do kraja četvrtine precizni su Šibenčanin Vuleta ali i Krizman kod Primorja pa se uoči posljednje četvrtine na odmor otišlo s rezultatom 12:10. U zadnjih osam minuta Šibenik nije ispuštao svoju stečenu prednost, pa pobjeda domaćih nije dolazila u pitanje.

ŠIBENIK NCP – PRIMORJE EB 14:12 (5:1, 3:4, 4:5, 2:2)

ŠIBENIK NCP: Moses, Šutalo 2, Maškarić, B. Letica 1, Brlečić 2, Škorić, Španja, Brkić 2, Sutić 3, S. Letica 1, Vuleta 1, Samodol 2, Jukić, Vlahović.

PRIMORJE EB: Križanec, Glavan 2, Car, Krapić, Grabovac, Frajman, Tiškivski 2, Brala 1, Vrlić, Barač, Beltrame, Bratić 4, Jurišić, Krizman 3.

3 COMMENTS

  1. Dragi urednici ovoga portala,
    Naucite vise da se pise ”Europa”, a ne ”Evropa”…

  2. pogrešno. ispravno je i europa i evropa. uostalom, 99,9% stanovnika HR ne izgovara europski nego evropski.

  3. Da, pravopis priznaje i ”eVropski”, ali ja u zadnjih 10 godina nigdje osim na ovom portalu nisam vidio da netko to tako pise…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here