Home Sport Primorje projurilo Kotorom

Primorje projurilo Kotorom

1199
0
foto: vaterpolo-primorje.hr
foto: vaterpolo-primorje.hr
foto: vaterpolo-primorje.hr

U Kotoru je Primorje Erste bank očekivano pobijedilo Primorca u 12. kolu Triglav Jadranske Lige. Riječani pobjedom od 14-4 nastavljaju pobjednički niz i ostaju sami na vrhu tablice bez izgubljenog boda. Paula Obradovića trener Ivan Asić je poštedio dok je na golu bio mladi Duje Jelovina. Najbolji strijelci su Cosmin Radu i Denes Varga s tri postignuta gola, po dva su postigli Petar Muslim i Anđelo Šetka, dok su po jedan gol postigli Duje Peroš, Ivan Krapić, Antonio Petrović i Xavi Garcia.
U idućem kolu, u subotu, Primorje gostuje kod Mladosti a nakon utakmice na Savi slijedi, 29. siječnja, susret na Kantridi protiv Egera u 5. kolu Lige Prvaka. Od ponedjeljka do srijede u Rijeci će gostovati vaterpolisti Crvene Zvezde kao vrhunski sparing partner uoči nastavka Lige Prvaka. Zanimljivo je da su Beograđani, osvajači prošle godine naslova prvaka Evrope, već ispali iz natjecanja i to u zadnjoj fazi kvalifikacija u kojoj su izbačeni, nakon peteraca, od Pro Recca. (vaterpolo-primorje.hr)

PRIMORAC-PRIMORJE 4-14 (0:4,1:4,1:4,2:2)
Primorac: U. Brguljan, Kudaba, Lučić 1, Danilović, M. Brguljan, Đurović, Krivokapić, Tešanović, MAčić, Murišić 1, Saveljić 2, Pasković, Stanović, Adžić
Primorje EB: Vićan, Radu 3, Peroš 1, Krapić 1, De. Varga 3, Muslim 2, Petrović 1, Da. Varga, Mudražija, Šetka 2, Xavi Garcia 1, Jelovina, Buljubašić.
Kotor, Bazen Nikša Bućin. Gledatelja: 200.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here