Home Vijesti STRAVA NA ŠKURINJAMA: Ubojstvo i samoubojstvo u Ulici Milana Rustanbega

STRAVA NA ŠKURINJAMA: Ubojstvo i samoubojstvo u Ulici Milana Rustanbega

5767
0
L_97d98d7f7fde45db9337b152c0a7d774_iList
Ulica Milana Rustanbega

U prizemnom stanu u ulici Milana Rustanbega 17 na Škurinjama dvije su osobe pronađene mrtve. Prema prvim informavijama, riječ je o ubojstvu i samoubojstvu. Obojica mrtvih su muškarci, ubojica ima 70 a ubijeni 83 godine. U stanu je pronađena i okrvavljena žena koja je prevezena u policiju. Od susjeda se doznaje kako je jedna nastradala osoba Ivan Krstačić koji je u stanu u prizemlju živio sa znatno mlađom partnericom, Violetom Milošević. Identitet drugog muškarca im nije poznat. Prema izvještaju Novog lista pucnjavi vatrenim oružjem je prethodila strahovita buka i vrištanje.

Iz policije je tijekom dana stiglo sljedeće priopćenje: Jučer, oko 17,30 sati u stanu zgrade u Ul. Milana Rustanbega u Rijeci policija je zatekla mrtva tijela dvojice muškaraca. Radi se o 69-godišnjaku i 82-godišnjaku iz Rijeke. Na mjestu događaja gdje je pod vodstvom zamjenika županijskog državnog odvjetnika obavljen očevid, zatečena je i ozlijeđena 51-godišnja žena. Poradi pružanja liječničke pomoći prevezena je u KBC Rijeka.
Obavljenim očevidom kao i do sada prikupljenim saznanjima radi se o ubojstvu počinjenom na štetu 82-godišnjaka i samoubojstvu 69-godišnjaka, uporabom vatrenog oružja. U koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci Policijska uprava primorsko-goranska provodi kriminalističko istraživanje poradi utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je došlo do događaja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here