Home Mozaik Probudila se iz kome i saznala da su joj muža ubile bijesne...

Probudila se iz kome i saznala da su joj muža ubile bijesne krave: Priča je jeziva!

84
0
Photo by Pixabay: https://www.pexels.com/photo/nature-animal-agriculture-cow-36347/

Par iz Velike Britanije šetao je svoje pse kada ih je pregazio stampedo bijesnih krava, usmrtivši muža na mjestu.

Michael Holmes (57) iz sela Netherton na sjeveru Engleske proglašen je mrtvim 29. rujna 2020., dok je njegova udovica Teresa prevezena u bolnicu s teškim ozljedama od kojih je ostala paralizirana, piše Sun.

Tragedija se dogodila dok su šetali kćerine pse na obližnjoj livadi kada su naletjeli na stado krava. Michaelu je slomljeno 35 rebara, a rane su bile toliko strašne da mu je probodeno i srce. Tijekom kasnijeg očevida patolog je potvrdio da nitko nije mogao preživjeti njegove ozljede.ž

Supruga Teresa pala je u nesvijest tijekom stampeda, no probudila se tjedan dana kasnije u bolnici i saznala da njezinog supruga, s kojim je bila u braku 34 godine, nema.

Udovica se nikada nije u potpunosti oporavila od ozljeda. Provela je šest mjeseci u bolnici s prijelomom kralježnice, ozljedama leđne moždine i slomljenim rebrima. Ostat će trajno vezana za invalidska kolica, a svoju je tugu nedavno podijelila s medijima

– Oboje smo radili od kuće i postala nam je rutina svaki dan izaći u šetnju na pola sata. Krenuli smo malo poslije 12 sa psima. Oba psa su navikla jedan na drugog i držali smo ih na fiksnim uzicama. Bili smo svjesni da ponekad ima i stoke na poljima – prisjetila se Tereza, prenosi San.

Često su, kaže, hodali cestom pored livada, a kada bi vidjeli stoku obilazili bi je i išli drugim putem.

– Ne sjećam se incidenta, što je zapravo dobro, jer ono što se dogodilo mora biti strašno – rekla je udovica.

Prije je radila u Centru za zaštitu djece gradskog vijeća Leedsa, ali je tijekom istrage na sudu rekla da više nije u stanju obavljati posao. Teresa je svog supruga opisala kao obiteljskog čovjeka punog ljubavi i sjajnog smisla za humor.

Tijekom istrage otkriveno je da je 2020. godine došlo do naglog porasta broja smrtnih slučajeva povezanih s kravama u Engleskoj te da je Michaelova smrt bila treća u roku od mjesec dana.

Previous articlePrao auto, sljedećeg trenutka je bio progutan: Ljudi gledaju video od kojeg zastaje dah (VIDEO)
Next articleMladić (23) izboden u Beogradu. Skinheadsi ga napali jer je deklarirani gej?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here