Home Mozaik Prodaje svoje 18+ fotke da sakupi novac za OI u Parizu: ‘Čekaj,...

Prodaje svoje 18+ fotke da sakupi novac za OI u Parizu: ‘Čekaj, netko to plaća?’

285
0

Postoji samo nekoliko sportaša koji su se dosad natjecali na ljetnim i zimskim Olimpijskim igrama. Od Hrvata to su uspjeli Jurica Grabušić, Slaven Krajačić i Dejan Vojnović, a Rumunjska bi sljedećeg ljeta trebala dobiti prvu sportašicu koja se može podičiti tim pothvatom.

Riječ je o Alexandri Ianculescu (31), sportašici koja je većinu svog života provela u Kanadi. Na ZOI-ju u Pyeongchangu 2018. godine predstavljala je Rumunjsku u brzom klizanju, a sada se želi na ljetnim Igrama okušati kao biciklistica. Krenula je s natjecanjima i pripremama, ali troškovi su veliki, pa uz treninge gura i karijeru na Only Fansu.

“Prvo sam si uzela mjesec dana da vidim kako će to ići, a onda sam vidjela da je to ludnica. Nisam mogla vjerovati, govorila sam si: ‘Čekaj, netko će ovo zbilja platiti?’ Volim svoje tijelo, svakako bih objavila fotke. Odlučila sam si dati priliku”, rekla je Ianculescu u jednom intervjuu 2021. godine pa dodala:

“Nisam htjela da me se doživljava kao osobu koja je poznata samo po tome što je sportašica koja je naporno radila i obrazovala se, govorim više jezika i sve to, ali… Nakon mjesec dana mi se život promijenio. Danas od toga plaćam režije, stanarinu i troškove treninga.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here