Home Vijesti Progovorila majka monstruma koji je u krvavom piru u Cetinju ubio 10...

Progovorila majka monstruma koji je u krvavom piru u Cetinju ubio 10 ljudi: ‘Kuku meni. Bolje da ni njega više nema…’

584
0

Image
Regija je i dalje u šoku nakon stravičnog zločina koji se u petak dogodio u Cetinju, a gdje je u krvavom piru Vuk Borilović ubio 10 ljudi, među kojima je i dvoje djece. Dva dana poslije masakra, Svetlana Borilović, majka Vuka Borilovića, progovorila je za Telegraf, a u razgovoru je istaknula da je bolje što ni njega više nema kad je već napravio zvjerstvo.

Ispričala je da je Vuk imao prekid filma i da je sve napravio nesvjestan stravičnih posljedica. Nesretna žena u suzama kaže da ništa nije ukazivalo na tragediju. “Ja sam bez duše i ne znam da li ću preživjeti ovu muku. Kako ovo da me snađe od mog djeteta, da čitav grad i zemlju zavije u crno?! Zašto, sine, stalno se pitam, a odgovor nikada neću dobiti”, kaže Svetlana.

Dodaje da Vuk nije bio problematičan i zločest, da je bio miran čovjek koji je, izgleda, pukao zbog maltretiranja na poslu. “Trpio je pritisak četiri-pet godina, a radio je kao šef osiguranja u Nacionalnom parku Lovćen. Priznajem, primijetila sam da je bio nervozniji u posljednje vrijeme, ali nije pravio problem. Bio je primjeran i kao otac obitelji i kao susjed”, rekla je.

Svetlana je naglasila da njen sin nije bio u sukobu ni sa jednom od žrtava. “Naši podstanari Martinovići doselili su se tek prije dva mjeseca, nikad se ni poprijeko nisu pogledali. Lijepo bi se javili kad nas sretnu i to je to. Ni s glavom te obitelji Milošem nije imao nikakav sukob, taman posla. Moj sin se nije svađao ni sa svojom ženom niti s bilo kim iz obitelji. Imao je skladan brak i divnu djecu”, rekla je njegova majka.

“Bila sam na poslu. Doveli su me kući kad je sve bilo gotovo i kad je i on bio mrtav, tek poslije sam saznala što se dogodilo, kuku meni. Bolje što ni njega više nema kad je zvjerstvo napravio. Niko ne može da zna kako je mojoj utrobi s ovom mukom, koja me snašla nesretnu”, zaključila je Svetlana.

Previous articleThompson na Facebooku objavio molitvu za bolesnog sina
Next articleModrić se oglasio nakon rušenja Ronalda. Javila mu se šampionka iz Knina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here