Home Mozaik Promocija u pidžami: U dupkom punom Castrumu predstavljena knjiga “Mala Kme...

Promocija u pidžami: U dupkom punom Castrumu predstavljena knjiga “Mala Kme osvaja svijet”

583
0

Jedna autorica u pidžami i jedna mala knjiga sinoć su prostor caffe bara Castrum u grobničkom kaštelu ispunili do posljednjeg mjesta. Upravo ovdje održano je prvo predstavljanje knjige “Mala Kme osvaja svijet – Majčinstvo bez filtera”, autorice Martine Frka Milotić, koja je na nešto više od 140 stranica potpuno ogoljela “mameću” svakodnevicu
Knjigu su predstavili Bartul Vlahović i Sonja Šumić iz splitske Naklade Fragment te dugogodišnja riječka novinarka i urednica Svjetlana Hribar, dok je moderatorica bila riječka book blogerica Tamara Štiglić Vodopić.
Riječ je o knjizi koja na opušten, duhovit i necenzuriran način opisuje sve zgode i nezgode iz života jedne obitelji s malom djecom, a koja je nastala kao skup objava istoimenog bloga. “Mala Kme osvaja svijet” nastajala je tijekom posljednje dvije godine, a danas na društvenim mrežama broji više od 9500 pratitelja.
“Zašto smo u pidžamama? To je naš mali hommage onom emotivnom periodu neposredno nakon poroda kada se, silom prilika, ne izlazi iz pidžame, a podočnjaci se nose kao accessoire. Ujedno, nisam željela da se ijedna mama večeras osjeća loše jer nije imala vremena otići na frizuru, besprijekorno se našminkati i sat vremena birati što će obući. Željela sam da se osjećaju opušteno, kao kod kuće.I zato – pidžama”, pojasnila je autorica.
“Mala Kme osvaja svijet – Majčinstvo bez filtera” je, kažu, idealno štivo za sve roditelje i buduće roditelje, ali bake, djedove te sve koji se nalaze u sličnim ulogama.
Knjiga se trenutno može kupiti na web stranici Naklade Fragment, www.nakladafragment.com, a uskoro će biti dostupna i u Hoću knjigu knjižarama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here