Home Mozaik Prva bračna noć, ona se svukla, a muž šokirao priznanjem: ‘Ne mogu...

Prva bračna noć, ona se svukla, a muž šokirao priznanjem: ‘Ne mogu se seksati, nemam alatku…’

371
0

Profesionalna provodadžija podijelila je jednu od najšokantnijih priča u svom poslu. Posao Addie Seller podrazumijeva spajanje ljubavnih parova, stoga ne čudi da se u karijeri nagledala i naslušala svega i svačega.

Tako joj je jedna 40-godišnja žena priznala da je čekala sedam godina na seks sa svojim partnerom – da bi joj on konačno otkrio istinu tek prve bračne noći, piše Daily Star.

“Kao provodadžija i trenerica, radim intervju prije nego što spojim ljude. Važno mi je znati povijest odnosa, pa zamislite samo priče koje su mi ispričane”, rekla je Addie na TikToku.

@circleoflovecoaching final part! #love #coach #love #unbelieavable ♬ original sound – addie sellers

Ispričala je kako klijentica nije htjela imati seks prije braka zbog vjerskih stavova, a svog budućeg supruga upoznala je kada je imala 33 godine. Par je imao duge zaruke i zajedno su bili sedam godina kada su se vjenčali. Iako su živjeli zajedno i spavali u istom krevetu, oboje se nisu htjeli seksati prije braka.

Addie je rekla da se par vjenčao i da je sve prošlo u najboljem redu tog dana. Mladenci su potom krenuli u inozemstvo na medeni mjesec.

“Ona je kupila seksi negliže, i otišli su u svoju hotelsku sobu. Rekla je da su se ljubili i bilo je jako lijepo. Ona je navukla negliže, legla u krevet i on je otišao spavati. Ništa nije napravio“, rekla je Addie i nadodala kako je supruga postala histerična te je počela ispitivati svog muža.

“Ispostavilo se da nije bila duhovna stvar zašto nije vodio ljubav s njom prije nego što su se vjenčali. To je bilo zato što je imao problema dok se razvijao kao tinejdžer i fizički nije imao ‘opremu’ da bi vodio ljubav sa ženom”, otkrila je Addie.

Svoju objavu, koja je pregledana više od 64 tisuće puta, provodadžija je završila riječima “sedam godina je predugo razdoblje za čuvanje takve tajne”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here