Home Vijesti Puca brak između Ljube Jurčića i PGS-a?

Puca brak između Ljube Jurčića i PGS-a?

1253
12

Nakon što je propala kombinacija s Kregarom izgleda da su i najave o zajedničkom izlasku PGS-a i nezavisne liste Ljube Jurčića sve dalje od realizacije. Prema izvorima bliskim PGS-u, do zahlađenja je došlo nakon definitivne objave suradnje Jurčićeve grupacije okupljene oko Hrvatske ekonomske inicijative i Bloka umirovljenici zajedno kojem je u zadnjih nekoliko mjeseci skočio rejting na blizu 5% na nacionalnoj razini. Čini se da su u Jurčićevom stožeru procijenili kako su im umirovljenici dovoljan oslonac na kojem mogu graditi ulazak u parlament te su zauzeli čvršći stav prema dodatnim koalicijskim udavačama. S druge strane, u PGS-u ne namjeravaju odstupiti od vođenja listi u 7. i 8. jedinici što u Jurčićevoj ekipi procjenjuju kao preambiciozno s obzirom na rejting PGS-a koji je slabiji od BUZ-a. Kao što je već procurilo u javnost, Ljubo Jurčić će biti nositelj svih lista, a osim na umirovljenike, oslanjati će se i na ex HSP-ovca Peru Kovačevića i ex SDP-ovca Ivicu Pančića. Konačnu odluku o svim kandidatima i eventualnom širenju koalicijske suradnje Jurčić će donijeti početkom mjeseca kada u Zagrebu otvara i svoj izborni stožer. (rd)

Previous articleU Mošćeničkoj Dragi ukraden BMW
Next articleBrodogradilište “Viktor Lenac” remontirat će američki vojni brod

12 COMMENTS

 1. PGS ima Radu Marelića, starog iskusnika koji bi nakon Brazila i malo vlasti u HR.
  Šta će PGS-u Ljubo kad očito smatraju da mladići poput Rade i Franje Butorca imaju svježe ideje te nose punte

 2. RADE MARELIĆ I DRUŠTVO NA ČELU SA IVANIŠEM UNIŠTILI SU RIJEČKI REGIONALIZAM KOJI DA JE IŠAO KAKO TREBA DANAS BI VODIO GRAD U PRAVOM SMJERU. OVAKO IDEJU RIJEČKOG REGIONALIZMA SPAŠAVA LISTA ZA RIJEKU DA IDEJA NE UMRE

 3. Kompletna informacija o odnosima PGS-a i Ljube Jurčića na vašem portalu je neistinita a samim time i nekorektna. Vijesti kao vaša mogu se izmišljati, ali su one kratkog dosega. Zadnji sastanak predsjednik PGS-a Vasilića i Jurčića u prisustvu načelnika općine Omišalj nezavisnog Tome Sparožića održan je javno u petak 09.09. u kasnim poslijepodnevnim satima, čemu su svjedočili brojni Omišljani. Na sastanku je uz ostalo razrađivan plan zajedničkog nastupa na izborima pri čemu se sve odvija po planu, uključujući i podršku nezavisnih lista T. Sparožića, A. Muzura i N. Pažina PGS-u i Jurčiću na predstojećim izborima. Zajednički cilj svih spomenutih je ulazak predsjednika PGS-a Darija Vasilića u sabor, što relevantne ankete potvrđuju a šanse i za veći uspjeh postoje. S poštovanjem , politički tajnik PGS-a Nikola Ivaniš.

 4. jebote ovi se vrte kao propeleri. pgs prvo s kregarom pa se iza izbora obećali sdp-u, a sada koaliraju sa listom koja ce podrzati hdz. sparozic prije mjesec dan s ladonjom, sad bi s pgsom. kukulule/kukuriku su mila majka za ove kombinacije, opet ce zavrsiti kao na zadnjim izborima kad su ‘vizionarski’ koalirali s hsls-om i hss-om i dobili 2 posto.

 5. POŠTOVANI DOKTORE IVANIŠ
  ČINJENICA JE DA STE RIJEČKI REGIONALIZAM UMJESTO U VODEĆU GRADSKU POLITIČKU SNAGU SVELI NA NEPREPOZNATLJIVOST PGS-A KAO STRANKE SA GRADSKIM OGRANKOM KAO NEKOM VRSTOM NASLJEDNIKA RIDS-A U KOME SIJEDE LJUDI KOJI ZASIGURNO NISU KADRA POLUČITI USPJEH NA IZBORIMA ZA SABOR NI ZA GRAD.
  ČINJENICA JE DA LISTA ZA RIJEKU JE SPASILA DA DUH I POLITKA RIJEČKOG REGIONALIZMA , KOJI SE NALAZIO U RIDS-U SE I DALJE NASTAVI I NE NESTANE. I BUDITE SIGURNI U TOME ĆE I USPJETI.

 6. ouyea šta ti hočeš kad si toliko pismen šta je čovjek pogrešno napisao kontra ivaniša? Svojim komentarima samo pokazuješ svoju političku nepismenost i ljigavu neopredjeljenost

Comments are closed.