Home Najnovije Puknuo lanac ljuljačke, djevojčica u bolnici

Puknuo lanac ljuljačke, djevojčica u bolnici

1422
0

U parku u Ulici Ljudevita Matešića na Belvederu prekjučer je oko 12.30 sati ozlijeđena dvanaestogodišnja djevojčica koja je u padu s ljuljačke zadobila potres mozga i ogrebotine po licu, te je natukla rame i bok. Ozlijeđena djevojčica je nakon pružene liječničke pomoći zadržana na promatranju u Dječjoj bolnici Kantrida. Prema informacijama iz policije, čiji su djelatnici na mjestu događaja obavili očevid, nesreća se dogodila zbog puknuća alke na jednom od lanaca koji drže drvenu sjedalicu ljuljačke na kojoj se ljuljala djevojčica.
    O nesreći nas je obavjestio zabrinuti otac koji je ovim putem želio upozoriti javnost na trošnost ljuljački u parku kako se ne bi ponovno desila nesreća i ozlijedilo neko drugo dijete.
    – Kći i mlađi sin su me pitali da li se zajedno s drugom djecom mogu otići igrati u park blizu škole. Dozvolio sam im da odu, no vrlo brzo sam dobio poziv od sina da se desila nesreća i da mi je kćer ozlijeđena. Ljuljala se kada je odjednom pukao lanac i završila je na tlu. Ostala je ležati, a nekoliko sekundi je bila je i u nesvjesti. Sva sreća da su se djeca u tom trenutku dobro snašla i da su joj odmah priskočili u pomoć, rekao je otac dodajući kako se želi zahvaliti medicinskim ekipama KBC-a na Sušaku i Dječjoj bolnici Kantrida, ističući kako je najbitnije da se ovakav slučaj ponovno ne dogodi. (Novi list)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here