Home Najnovije Rijeka u nedjelju bez Ivančića na klupi

Rijeka u nedjelju bez Ivančića na klupi

1404
0

Rijeka je dobila 13 od 19 utakmica sa Šibenikom na svojoj Kantridi. Ali posljednjih sezona bilo je i frustrirajućih utakmica.  Prije dvije godine Šibenčani su pobijedili 3-1u 9. kolu i pao je Dragan Skočić (s pomoćnikom Mladenom Ivančićem). Dva gola (uz jednu asistenciju), postigao je Kristijan Čaval (kojega Rijeka sada želi vratiti), i ispričao se Skočiću. Na sreću Riječana Čaval je sada u Koprivnici…

Prošle sezone je Zlatko Dalić ostao praznih ruku. Zato oprez, jer sa Šibenčanima se nikad ne zna kakvog su raspoloženja.

Treninge vodi Ostojić

Mladen Ivančić izuzetno dobro kormilari na olujnim valovima Kvarnerskog zaljeva. Osvajanjem bodova, jedinim trenerskim lijekom, bori se s problemima u momčadi (ozljede i nespremni igrači), i protiv onih koji traže mane.

U nedjelju, međutim, Rijeka će najvjerojatnije biti bez trenera. Odnosno, umjesto Mladena Ivančića momčad će voditi njegov pomoćnik Stjepan Ostojić. Ivančić je u svom rodnom Kraju na juhici supruge Marine i antibioticima klupskog liječnika Mirka Balića s – početkom upale pluća.

– Riječ o početnoj upali pluća. Bio je na infuziji. Umoran je i iscrpljen. Ne, ne znam hoće li biti sposoban u nedjelju voditi momčad – govori doktor Balić.

Nekadašanji stoper Rijeke (38 godina), kao od Učke odvaljen, mogao bi još igrati u kakvom je tjelesnom stanju, ali – organizam nije od čelika, posebice kada se i psihički umor akumulira.

Čeka se Ahmadov pogodak

Viroza je napala i vratara Radmana, kao i direktora Rubešu. Neki opaki virusi kruže Kantridom. Dok je stanje mnogo bolje s ozljedama.

Mogao bi zaigrati, smatra Balić, čak i Landeka, njegovo je ozlijeđeno rame mnogo bolje. Sastav i sustav (u Zadru je Rijeka igrala u raspored 3-5-2) za sada je još enigma.

Ostojić vodi treninge, Ivančić je na mobitelu u krevetu. Zajedno traže dobitnu kombinaciju za susret sa Šibenikom.

Na potezu su riječki napadači: Ahmad Sharbini, još nije zabio pogodak iz igre u ovom prvenstvu, i posljednja prinova Matija Matko. U Zadru su dobro igrali zajedno, je li to formula i za domaće utakmice? Vrijedi pokušati. (Orlando, Rivetti, Jutarnji list)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here