Home Vijesti Putinov čečenski satrap objavio jezivu prijetnju: Ovo je tek početak!

Putinov čečenski satrap objavio jezivu prijetnju: Ovo je tek početak!

142
0

Čečenski lider Ramzan Kadirov, koji se vratio nedavno iz Moskve gde se osobno sreo s Vladimirom Putinom i predstavnicima ruske vlasti, oglasio se preko svog Telegram kanala preko kojeg komunicira sa svojom publikom. U svom obraćanju Kadirov je prenio dojmove iz Moskve gdje se govorilo o nastavku rata i sudjelovanju čečenskih jednica koje se bore u regiji Donbasa i Luganska, kao i oko Harkiva, ali je uputio i ozbiljnu prijetnju ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom.

“U vrlo bliskoj budućnosti, kao što sam i ranije rekao, ruske snage će koristiti novu taktiku i svakodnevno postizati efikasnije i brže rezultate u izvođenju specijalne operacije. Kao potvrdu svojih izjava objavit ću video-dokaze uništavanja nacista, đavola i ukrajinske okupacione opreme. Za razliku od banderovske hunte koja daje samo usmene izjave i bijlježi događaje u neutralnoj pozadini, a koja je dobro uspjela, ja neću samo pričati, već pokazati i dokazati činjenice”, rekao je Kadirov u svom obraćanju video porukom.

Dodao je: ‘Ovo je tek početak! Ovo je cvijeće, uskoro će biti bobica. Sotone, banderovci i nacisti – očekujte iznenađenja!’, a zatim završio svoje obraćanje prijetnjom: ‘”Upozoravam Zelenskog posljednji put! Podignite ruke, izađite na trg i recite: “Ne pucajte, predajemo se!’.

Previous articleTri osobe ubijene, 11 ozlijeđenih u novoj pucnjavi u SAD-u. Napadači u bijegu!
Next articleVIDEO: Ludilo na bazenu! Pomahnitala djevojka skinula kupaći i gađala ljude čašama!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here