Home Mozaik QUEEN REAL TRIBUTE u Stereu

QUEEN REAL TRIBUTE u Stereu

1239
0

Bio je 24.11.2006. kada je grupa QUEEN REAL TRIBUTE prvi put zasvirala u Stereo Dvorani. Tada, na godišnjicu smrti Freddie Mercuryja, započeo je fantastični niz tribute koncerata. Bio je to za Rijeku prvi u nizu takvih koncerata uopće. Tada smo odabrali najjače što postoji – QUEEN REAL TRIBUTE! U međuvremenu su stasali i mnogi drugi, i postali veoma dobri, veoma uvjerljivi i odlični interpretatori svojih favorita…

Sada se ovi dečki iz Beograda vraćaju jači nego ikada! Ostali su upamćeni kao nešto neponovljivo. Možda zato što su bili prvi, a možda i zato što su stvarno najbolji?

Povod ovom njihovom drugom gostovanju u Stereu je sedamnaesta godišnjica Freddyjeve smrti. Dolaze s projekcijama originalnih snimki grupe Queen koje su ukomponirane u njihovu svirku i nastup. Na velikom ekranu Queen, a na Stereo pozornici QUEEN TRIBUTE.

Posjetitelji njihovih koncerata teško mogu očima povjerovati koliko je velika fizička sličnost QUEEN TRIBUTE pjevača s legendarnim Freddijem, a sklopimo li oči – imamo osjećaj da je originalna postava s nama. Gitarista plijeni pažnju vrhunskim Brian May izvedbama, a klavijaturista originalnim Queen soundovima iz samplera.

Ono što garantira istinsku kvalitetu i originalnost ovog benda je njihov pedigre kao članova izuzetne novosadske agencije REAL TRIBUTE. www.youtube.com/realtribute

Sve u svemu – vrhunski cjelovečernji glam-rock doživljaj za pamćenje!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here