Home Mozaik Rade (60) je djevac i traži ženu: Ovo su njegovi uvjeti, plakat...

Rade (60) je djevac i traži ženu: Ovo su njegovi uvjeti, plakat ćete od smijeha kad čujete (VIDEO)

304
1

Rade Milinović iz Busovače u Bosni ima 60 godina i živi sam u kući. Želi nekoga s kime će ujutro razgovarati i popiti kavu

Rade Milinović iz Busovače u Bosni ima 60 godina i živi sam u kući. Želi nekoga s kime će ujutro razgovarati i popiti kavu. Priznaje da, iako ima 60 godina, nikada nije bio intiman sa ženom, pa je svoju potragu pokrenuo na Instagramu. Kako kaže, nije izbirljiv, ali ima i svoje standarde, pa želi ženu od tridesetak godina, crnu i vjernu.

  • Sada imam želju da se udam. Godine brzo prolaze. Tražim mladu, javite mi se. Samo neka bude žena. Čak sam našao i kumu koja je obećala pomoći. Želja me vuče da se udam. Zamišljao sam simpatičnu, nisku, crnu ženu, tridesetih godina. Bitno da je mlađa. Mislim da me neće ostaviti. Imam penziju, kuću, samo mi treba žena, bilo kakva. Samo neka je žensko – rekao je Srećku Stipoviću u emisiji na YouTubeu.

Istaknuo je i kako mu nije bitno koje je vjere i nacionalnosti, a ni njezina djeca nisu prepreka, prenosi “mojevrijemehr”.

  • Volio bih s njom ujutro popiti kavu, imati društvo, da ne pijem kavu sam.

Na pitanje misli li da će ga žena prevariti, kaže da zna da neće. Inače živi sam, u zaseoku odakle su ljudi davno otišli u potrazi za boljim životom. Zadovoljan je susjedstvom, ali nema auto ni bicikl, a do prve trgovine ide pješice. Kad ga je spomenuti novinar prvi put posjetio, svi su zapamtili njegovu hit izjavu:

  • Ne treba mi žena, nego majstor da mi uredi kupaonicu. Kupio sam materijal, imam pločice i novac, ali ne mogu doći do majstora – objasnio je tada, a očito su mu se želje promijenile.
Previous articleModeli su bili u pravu, pogledajte što kreće prema nama. Slovenci upozoravaju: ‘Čuvajte se susjedi!’
Next articleDjevojka se obrisala ručnikom i vidjela žive rane na svom tijelu: dobila je strašnu dijagnozu

1 COMMENT

  1. “Oće Rade zrno čokolade”🙊🙉🙈🤣…naš bre čovek,nemoj da bežiš Rade reko je Precednik i veruj mi sretan si što si devac,inače…..🤔😏🦷

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here